Žene vole loše momke

„Dobričine“ nikada nisu izazov devojkama. Loši momci su i bolji šarmeri, znaju tačno šta žena želi da čuje. Ali do trenutka kad otkriju svoje „prave boje“, devojke su već „stavile ružičaste naočari“

ČESTO čujemo neku tetku ili baku kako kaže: „Pa kako to da on nema devojku? Baš je dobar“. Upravo ove momke koje „čovek na ‘leb može da maže“ dame izbegavaju i bacaju se u naručje onom lošem, divljem.

A šta je razlog takvom izboru? Dame smatraju da su dobri momci nestvarni. Niko ne može da bude toliko dobar, pa im instinktivno ne veruju. „Loši momci“ su realni, pa samim tim i primamljiviji. Pored toga, „dobrice“ ne znaju kako da postave granice, a „otirače“ niko ne poštuje, pa ni lepši pol. Za razliku od njih, loši frajeri ne dozvoljavaju da ih dame gaze ili kontrolišu. Bez poštovanja nema ni privlačnosti!

Žene takođe smatraju da ako muškarac ne može da preuzme kontrolu u životu, ne može ni u krevetu. Zato misle da će seks sa finim i uglađenim biti loš, a izazovan i divlji sa onim koji ne poštuje pravila.

Većina ljudi vodi dosadne živote, upadne u kolotečinu, pa ih privlače osobe koje „iskaču iz koloseka“. A upravo nepredvidljivost i uzbuđenje jesu karakteristike divljih momaka. „Dobričine“ nikada nisu izazov devojkama. Loši momci su i bolji šarmeri, znaju tačno šta žena želi da čuje. Ali do trenutka kad otkriju svoje „prave boje“, devojke su već „stavile ružičaste naočari“.

Dame takođe percipiraju „loše momke“ kao bolje zaštitnike od dobrica, iako to nije istina. Idealan muškarac mora da „hoda tankom linijom“ između ove dve kategorije i sve dok fini momci ne nauče poneki trik od „razuzdanih“, dame će ih zaobilaziti.

Izvor: NOVOSTI

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *