Zašto je KABX neophodnost poslovnog sveta?

KABX je sistem koji vas povezuje sa najboljom i najvećom mrežom taksi sitema u Srbiji. Ono što karakteriše KABX je saradnja samo sa pouzdanim, odgovornim i bezbednim taksi firmama. KABX sistem je idealan kako za fizička, tako i za poslovna lica kao krajnje korisnike.

Kakvi su benefiti korišćenja za Vas, kao poslovno lice?

Kao i svakoj firmi i vama je najbitnija bezbednost vaših zaposlenih, ali i kontrola troškova. No, da krenemo redom:

Pre svega, ovaj sistem možete koristiti na teritoriji čitave Srbije. Onog trenutka kada postanemo partneri i otvorimo Vaš nalog, KABX možete koristiti u svakom gradu u Srbiji, a na kraju meseca će Vam biti fakturisani troškovi naših usluga, tj. vožnji taksijem.

KABX je sistem koji daje bezbednost: kada neko iz Vaše poslovne mreže naruči vožnju, pre nego vozilo stigne, dobije podatke o vozaču i vozilu (fotografija vozača, broj vozila…), a dolazak vozila prati u realnom vremenu na mapi. Vozilo ne može da naruči neko ko nema sve potrebne podatke (kod, broj telefona), a što aplikacija verifikuje. Tako da dobijate, praktično, duplu bezbednost:

  1. Vaš zaposleni zna sa kime se vozi
  2. Niko ne može zloupotrebiti vaš nalog

Pored bezbednosti, tu je i kontrola troškova. Naime, možete ograničiti troškove po zaposlenom, ukupne troškove ili biti bez limita. Ukoliko želite, za svakog člana Vašeg naloga možete dobiti izveštaj: kada je koristio taksi usluge, na kojim relacijama, kolikii je pređeni put, koliki je iznos utrošenog, za bilo koji period (na dnevnom, nedeljnom, mesečnom, kvartalnom, polugodišnjem… nivou).

Kao što smo već napomenuli, sarađujemo samo sa njaboljim i najbezbednijim taksi kompanijama u gradovima Srbije. To znači da smo idealan partner i za

  • organizovanje konferencija;
  • prevoz Vaših poslovnih partnera, koji Vam dolaze u posetu;
  • bliža ili dalja poslovna putovanja…

Da rezimiramo:

  1.    Korišćenjem naših usluga dobijate pouzdanog partnera
  2.    Kontrola troškova je u Vašim rukama
  3.    I najvažnije: Vaši poslovni saradnici su apsolutno bezbedni!

Zaista ne postoji razlog da ne otpočnemo saradnju još danas, zar ne?

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/kabxsrbija” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *