Zašto bi svaki muškarac trebao da zna da kuva

Početak evropskog prvenstva nam kuca na vrata, i dok se čini da svi muškarci misle na najvažniju sporednu stvar na svetu, ispostavlja se da savremeni muškarac 21. veka razmišlja i o nekim drugim, važnim stvarima.

Dok su do skoro, gotovo sve žene želele pored sebe “mačo” muškarca, 21. vek doneo je niz promena. Savremen muškarac pored toga što treba da bude brižan, romantičan, da vodi računa o svom izgledu, treba da zna i da kuva. Evo zašto bi svaki muškarac trebalo da zna makar osnove kulinarstva.

Handsome man cooking at home preparing salad in kitchen.
Handsome man cooking at home preparing salad in kitchen.

Žene to obožavaju – zaista, ne postoji žena koja može ostati imuna na muškarca koji joj pripremi ukusno jelo.

Vešti muškarci su muževni – pored toga što zna da popravi automobil, zapali vatru bez šibica i upaljača ili ulovi ribu rukom, zašto ne bi znao i da sam spremi ručak ili večeru koja će biti više od isprženog jajeta.

Brže je – jednom kada skuva nekoliko jela i “pohvata” osnovne kulinarske fore, muškarac će shvatiti da je kuvanje kod kuće gotovo uvek brže nego odlazak do prvog Fast fooda i čekanje 15 – 20 minuta da se ispeče ono što je naručio.

Zdravije je – muškarac koji sam sebi priprema hranu može da poboljša svoj fizički izgled. Kvalitetnom ishranom rešiće se suvišnih kilograma, poboljšati krvnu sliku i osećaće će zdravije i bolje. Uostalom, ženama su uvek privlačniji oni muškarci koji vode računa o svom izgledu.

Postoji šansa da mu se svidi – kuvanje je zabavno, kreativno, opuštajuće i, na kraju krajeva, vrlo korisno.

slide2_center

Evidentno je da je sve više muškaraca koji kuvanje ne doživljavaju samo kao još jednu obavezu, već prvenstveno kao zadovoljstvo. Zato je Jelofinin Open Day i gostovanje vrhunskog kuvara kompanije Bosch idealan za sve savremene muškarce željne kulinarskih inovacija i izazova. Vidimo se!

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *