Za ne poverovati: Razbio tablet, pojeo delove i umro

Ruski mediji pišu o incidentu koji se u nedelju uveče odigrao u Sankt-Peterburgu. Četrdesetjednogodišnji stanar jedne od tamošnjih gradskih četvrti je iz nepoznatog razloga počeo bacati svoj nameštaj kroz prozor na ulicu, zbog čega su njegovi sugrađani pozvali policiju.

16426637175_3adeda1b83_k

Daljnji razvoj događaja nakon dolaska policije je poprilično nesrećan, ali i bizaran. Naime, podivljali stanar je odlučio da razbije svoj tablet (čiji proizvođač nije imenovan) i demonstrativno pred svim prisutnim policijskim službenicima pojede staklo i plastične delove preostale nakon razbijanja uređaja.

Policija ga je fizički sprečila da do kraja provede svoj naum, usled čega se onesvestio. Pozvana je hitna pomoć, ali muškarac je preminuo pre njenog dolaska.

Da nije reč o još jednoj internet šali, svedoči i službeni izveštaj o incidentu koji je sastavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova, a prenele ruske dnevne novine na engleskom jeziku, Moscow Times. Pokrenuta je službena istraga koja bi trebala da razjasni sve okolnosti ovog događaja.

Izvor: itvesti.info

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *