Verenički prsten i burma – nakit sa posebnim značenjem

Vrhunac svake ljubavi je trenutak kada zaljubljeni par postaje verenički.

Tada vaša ljubav kreće stazom večne ljubavi.

Lok veridba 1

Verenički staž svakog ljubavnog para, obično počinje nekim izuzetno romantičnim gestom, izjavom ljubavi i poklanjanjem prstena. Trenutak kada dama  prihvati prsten je znak  da dvoje zaljubljenih nisu više običan par, već su od tog trenutka verenici.

Verenički prsten je simbol ljubavi i vernosti. U nekim kulturama običaj je da to bude prsten sa dijamantom zbog njegove trajnosti i postojanosti.  U svakom slučaju, ukoliko pratite liniju elegancije, upečatljivosti i kvaliteta, nećete pogrešiti u izboru.

DJANI SKOLJKA

Pri izboru ovog prstena ili burme imajte na umu da je on simbol čitave vaše ljubavi, ali i novog početka. Zbog toga je to nakit sa posebnim značenjem. Ne zaboravite da će taj prsten izabranicu vašeg srca uvek podsećati na vas, ali i na trenutak kada ste joj ga poklonili. Zbog toga, mladoženje često na prstenu ugraviraju datum ili neku romantičnu ljubavnu poruku.

Slična je situacija i sa burmama, s tim što burme budući mladenci obično biraju zajedno, pa je efekat iznenađenja znatno manji nego što je to slučaj sa vereničkim prstenom. Ipak, burma je simbol krunisanja  ljubavi. Od momenta razmene ovog prstenja, smatra se da je dvoje zaljubljenih venčano. Od tog trenutka verenički prsten se pomera ya jedno mesto i ustupa mesto burmi.

Jedno od pravila pri kupovini nakita je da dopustite da nakit svojom lepotom osvoji vas.

djani burme

U Kragujevcu nema ljubavnog para koji nije ušao u zataru ĐANI.

Zlatara ĐANI  je mesto odakle počinje, a neretko se na najlepši način i završava potraga budućih mladenaca za prstenjem koje će sa ponosom nositi.

Krenite u najlepšu kupovinu u životu.

Lole Ribara 16, Kragujevac

Tel: +381(0)34 335784

Karadjordjeva 3, Kragujevac

Tel: +381(0)34 362950

http://www.djani.rs

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *