VENČANJE JE DAN KOJI SE PAMTI

Svaka ljubavna priča ima svoju istoriju. Neke su pune dramatičnih obrta, neke apsolutno romantične, a neke liče na najzanimljivije filmove holivudske produkcije.

Bez obzira kakva je ljubavna priča iza vas, ukoliko ste rešili da je krunišete venčanjem i uplovite u mirnije bračne vode, dan vašeg venčanja treba da bude poseban.

Zbog toga je najbolje da poslušate svoje srce i osmislite venčanje baš po vašem ukusu.

Nova Odiseja

To, međutim nije uvek moguće. Svoju viziju o tome kako treba da izgleda vaše venčanje imaće svi oko vas: vaši prijatelji, roditelji, bliži i dalji rođaci.

Ipak, iako su saveti vaših najbližih dobronamerni, poslušajte svoje srce jer venčanje treba da bude baš po vašoj meri.  Osmislite ga onako kako vi želite.

To će biti vaš dan.

12991067_259643017713464_6267536419667786742_n

Venčanja koja su i mladence i goste ostavila bez daha proslavljena su u restoranu “Nova Odiseja”. Ovo kultno mesto postalo je sinonim za svečane proslave koje odišu stilom. Bogat meni ovog restorana oduševiće vas već na prvi pogled. Posebna priča je ambijent koji odiše elegancijom, kao i ljubazno osoblje koje će ispuniti svaku vašu želju u pogledu dekoracije, ali i toka samog slavlja.

Vaša jedina “obaveza” biće da se opustite i uživate u venčanju o kojem će se dugo pričati.

Restoran “Nova ODISEJA”

Dimitrija Tucovića 24, Kragujevac

Tel. 034 / 33 38 58

Posetite i našu FB stranicu:

https://www.facebook.com/odisey.rs/

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *