Vara te preko Fejsbuka i to ako primetiš sledeće…

Društvene mreže postale su mnogima svakodnevni vid komunikacije. Ipak, ako primetite da nešto ne štima u vašoj vezi, moguće je da ste u pravu i da je za sve kriv Fejsbuk.

1. Često se zanese u pisanju poruka, ali vam ne kaže ko mu i o čemu piše. Svakako da svako od nas mora da ima privatnost, ali ako vas zbog digitalnih konverzacija učestalo ignoriše, a pritom se ne trudi da objasni o čemu je reč, verovatno su njegovi interesi i prioriteti negde drugde.

2. Često dobija poruke u svako doba dana, čak i noći. Poruka drugara kojeg je ostavila devojka poslana oko ponoći nije razlog za brigu, ali ako često u sitne sate počinje da dobija ili da šalje “poslovne” poruke, verovatno već svirate drugu violinu.

3. Nagnete se da ga poljubite dok pregleda svoj fejs, a on se panično odmakne od vas da ne vidite ekran kompjutera/telefona. Ako se očajnički trudi da sakrije od vas šta radi, udahnite duboko – gotovo sigurno vam ne priprema iznenađenje za godišnjicu veze.

4. Telefon je uvek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo vama) ne dopušta da mu se približi. Hmmm, možda je neki opsesivno-kompulsivni poremećaj, ali kad ljudi misle da nešto greše i ne žele da budu uhvaćeni, njihove fizičke reakcije prilično vas mogu začuditi. Ako skoči kad primeti da se vi približavate njegovom telefonu kao da je oparen, šta da vam kažemo osim – počnite da sumnjate.

5. Ako ga pitate zašto toliko vremena provodi na društvenim mrežama, a on počne da se brani ili čak da vas optužuje da ste bezobrazni što ga to pitate, nešto ne štima. Zašto bi ga to toliko uzrujalo? Pa zato što želi da sakrije nešto od vas, a vi pogađate tačno u centar.

Izvor: 24sata

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *