Umetnost flertovanja

Igra zavođenja i seksualnosti. Autentično ispoljavanje svojih kvaliteta i simpatija prema prema drugoj osobi. Jednom rečju FLERT.

198349758_9a07745282_b

Glavni preduslov dobrog flerta je samopouzdanje. Zavodljiva energija koju emitujemo prema drugoj osobi, treba da poseduje dozu nevaljalstva koje neće preći granicu bezobraznog. Gotovo svi znaju da igra očima može da bude dobar korak u osvajanju, ali to svakako nije i jedini način flertovanja.

7074666483_7ebab141fd_b

 

Slatka očijukanja i pojačana naklonost mogu da poprave raspoloženje i ulepšavaju nam dan. Međutim, potcenjivanje svog izgleda i ličnosti daje loše prognoze u ispoljavanju atraktivnosti što je veoma bitno za uspešan flert. Žene koje nemaju toliko atraktivan izgled uvek mogu da porade na svojoj komunikativnosti koja može da bude jako pouzdano sredstvo dobrog flertovanja. Osmesi, slučajni dodiri, oblizivanje usana su samo neki od pouzdanih poteza uspešnog flerta.

Možemo biti u centru pažnje i dominirati, ali ne tako da time pokušavamo da impresioniramo, već da pokažemo da nam je taj neko zanimljiv i da nam se dopada. To može biti verbalna komunikacija ili, što je u početku zavođenja najbolje, govor tela (način na koji sedimo, držimo ruke. Najbolje je kada se vibracije šalju ka onome ko je pokazao zainteresovanost, u suprotnom se može stvoriti i kontraefekat.

4099872673_833524aa62_o

Biti opušten, otvoren i provokativan. Možda to uvek i ne znači da će osoba sa koja nam se dopada biti osvojena, ali nam sasvim sigurno pruža neverovatan osećaj nadahnuća u igri zavođenja.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *