Trojka iz bloka

‘Trojka iz bloka’ , najuspešnija sezona turnira na otvorenom je završena, ali u septembru nas očekuje nekoliko vrhunskih događaja! Već 5. septembra u 13 časova u Kragujevcu u hali ,,Gordana Goca Bogojević” počinje septembarski karavan. Sutradan, 6. septembra, nastavlja se na Kalemegdanu, a potom ide u Zemun (11. septembar), Vršac (12. septembar), Smederevo (19. septembar), na Lekino brdo ali i dalekoj Americi (NY) biće 20. septembra, dok će do Republike Srpske na Pale stići 26. septembra. Neverovatan kraj neverovatne sezone!

 

Turnir u Kragujevcu započeo je tradiciju još 2013. godine, i ove godine su sasvim sigurno spremni za još jedan veliki sportsko-humanitarni spektakl! Ovaj grad se uključio u misiju neposredno nakon prvog turnira na Novom Beogradu 2012.

 

Bratski grad Kragujevac vas sa ponosom poziva na treću “Trojku iz bloka”! 

kragujevac-trojka-iz-bloka-1

 

Sa nama će opet biti Danica Krstić i DJ Muki koji će dati sve od sebe da Vas zabave!

 

Dobri ljudi Kragujevca treću godinu za redom pokazuju da nisu zaboravili šta znači čovekoljublje i pomoć bližnjima. To je jedna ogromna energija koja kao lokomotiva vuče ovaj spektakularni karavan po celom svetu. Od Njujorka do Kragujevca šutiraju se trojke i gradi se jedna bolja i svetlija budućnost za mnogo mališana širom Balkana!Pogledajte izveštaje sa turnira iz 2013. i turnira iz 2014. pa sami prosudite kako to rade Kragujevčani.

kragujevac-trojka-iz-bloka-3

Obavezno dođite 5. septembra i lično se uverite da magija ,,Trojke iz bloka” živi u punom sjaju! Sa nama će u subotu biti i zvanični disk džokej “Trojke iz bloka” Sale L THCF, a nastupiće i mladi ali perspektivni reper i veliki prijatelj turnira – Uncle Joe.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *