THE X FILES PONOVO MEĐU FANOVIMA

Velika vest za sve fanove kultne serije The X Files: SERIJA SE VRAĆA!

Biće snimljeno šest potpuno novih epizoda sa dobro poznatim protoganistima: David Duchovny i Gillian Anderson. X Files su pop kulturni fenomen koji je dobitnik nagrada Emmy i Zlatni Globus. Takođe je i najduže emitovani SciFi serijal u istoriji televizije.

2788521440_f2c986b4c3_oOvu veliku vest su obznanili juče Dana Walden i Gary Newman (CEO i predsedavajući TV FOX) sa Chrisom Carterom (kreator i izvršni producent serije). Snimanje serije će početi početkom Avgusta 2015. godine, a svi detalji u vezi sa serijalom biće naknadno predstavljeni publici. Carter je tokom jučerašnje konferencije za štampu rekao:

Na pauzu od 13 godina gledam kao na duži blok blok reklama. Dobra stvar je što je svet je za ovih 13 godina postao još čudniji, pa mislim da je pravo vreme za priču koju ovih šest epizoda nose sobom.

X Files je prvi put emitovana u Septembru 1993. godine i za devet sezona, koliko je trajala, postala je svetski fenomen. Serija je nagrađena sa 16 Emmy-ja, 5 Zlatnih globusa, a dobitnik je Peabody Award-a. Radnja serije prati specijalne agente FBI-ja, Sculli (Anderson) i Molder (Duchovny) koji istražuju nerazjašnjene slučajeve, “X-Files”, za koje je jedino objašnjenje neka paranormalna pojava ili postojanje vanzemaljaca.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *