“TARA KONCEPT” OTVARA VRATA ZA NOVE LJUDE – POSTANITE DEO USPEŠNE PRIČE

Moderna vremena donose nam i nov način života. Užurbanost, trka za poslovnim obavezama, kao i nove tehnologije učinile su da često zanemarujemo  našu vezu sa prirodom.

Vizija kompanije “TARA CONCEPT”  je da dom savremenog čoveka odiše prirodnim materijalima. Proizvodnja drvenih podova i zidnih obloga, od 100 % prirodnih materijala je ono što  ovu firmu izdvaja od drugih.

tara za lok glob

 

Od trenutka kada je osnovana, 1991.godine pa do danas,  “TARA CONCEPT” je u stalnom rastu i razvoju. Zahvaljujući odličnom poslovanju, svrstana je u 1000 najboljih preduzeća u Srbiji.

Najveći deo svog proizvodnog programa i to čak 97 % plasira na tržište zemalja EU.

Tara 2 za lok

 

Neguje odgovorno ponašanje prema životnoj okolini. U proizvodnji primenjuje samo ekološki prihvatljive tehnologije i proizvode pa je prati epitet društveno i ekološki odgovorne kompanije.

 

10470173_453104668185167_4142055985305916580_o

 

Uspešni su u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Koriste sve kvalitete i prednosti koje za sobom ostavlja tradicija, a istovremeno uz stalno unapređivanje proizvodnog procesa, osvajaju nove standarde kvaliteta.

Ukoliko želite da svoje znanje i veštine podelite sa timom koji je od male porodične firme napravio brend, onda je sada prava prilika da to učinite.

Ova kompanija otvara vrata novim ljudima. Ne propustite jedinstvenu priliku da se priključite uspešnima i postanete deo priče TARA CONCEPT-a.

Detaljnije o otvorenim radnim pozicijama u ovoj kompaniji klikom na:

https://poslovi.infostud.com/posao/Menadzer-operacija/Tara-d.o.o/144688

https://poslovi.infostud.com/posao/Menadzer-prodaje/Tara-d.o.o/144694

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *