Tapas bar – dah Španije u Šumadiji

Ako vam je do kulinarske avanture, zaputite se u „Tapas bar“. Putujte kroz meni toplih i hladnih tapasa i uživajte u ukusu Španije u samom centru Kragujevca. Probajte originalne španske „male zalogaje“ koji su zaštitni znak španske neposrednosti, temperamenta i dinamike života. Tapasi su čulna uvertira u druženju porodice i prijatelja, uz, neizostavna, vina.

Ne dopustite da budete uskraćeni za ukus nachosa, tatar bifteka ili, pak, toplih tapasa u vidu burritosa, tacosa, empanade, paelja… Neizostavan je i dašak mora uz bruskete sa gamborima ili losos odrezak. Ako vaša avantura nastavi specijalitetima kao što su ćuretina melenzzana, svinjski turnedo u holandez sosu ili pačetinom sa pomorandžom – gastronosmki užitak biće potpun. Ukoliko ste u paru, podelite intiman čin uživanja u hrani sa dragom osobom uz fajitas za dve osobe, na primer.

Ukus hrane upotpunite vinom. Uživajte uz čarobno Kante Opera Viva, Regent Grand Reserve, Kante Chardonnay ili Mumm Cordon Rouge.

„Tapas bar“ je mesto koje će vas upoznati sa Španijom ne samo kroz bogat meni, već i kroz čari izvorne taverne u kojoj se ljudi zabavljaju do kasno u noć uz Mojito, Tequila Sunrise ili Margarita koktele.

Opuštajuć i prostran ambijent modernih linija, elegantnog izgleda sa visokim plafonima i intimnim osvetljenjem, nameštajem u belim, braon i bež tonovima, je garant vizuelnog užitka. Jednostavno je: onog trenutka kada kročite u „Tapas bar“, kročili ste u mikrokosmos dobrih vibracija.

Naša misija je vaš potpuni užitak. Želimo da vam pružimo „doživljaj više“. Naša vizija je spoj brzog poslovnog života i hedonizma.

Osetite dah Španije u Šumadiji, posetite „Tapas bar“.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *