Šumadija Fest 2015: NIKAD BOLJI!!!!

Prva asocijacija na Šumadiju nije samo Kragujevac, već i ŠUMADIJA FEST koji se organizuje već 5. godinu za redom. ovaj festival je otpočeo svoj život pre 5 godina nekako nenametljivo. Niko nije očekivao nešto previše od njega i onda se desio pravi BUM! Te prve godine su nastupili naši Istok Iza, ali i YU GRUPA, zatim  SEVDAH BABY, SUNSHINE… Svi su bili iznenađeni gostujućim imenima! Iz godine u godinu je postajao sve veći, bolji… Ređala su se velika imena jedno za drugim: ZABRANJENO PUŠENJE, ORTHODOX CELTS, PARTIBREJKERSI, VAN GOG, SARS… A počeo je nenametljivo, gotovo stidljivo. Eto, kako početak ume da prevari.

Ove godine ŠUMADIJA FEST će biti poseban!

Naime, jedan od nosilaca festivala će biti i PARNI VALJAK! Da kuriozitet bude veći, 40 godina postojanja grupe PARNI VALJAK će proslaviti baš na Šumadija Festu 2015 u hali ‘Jezero’. Za ovaj koncert se očekuje rekordna poseta, jer ko nije bar jednom odvrnuo na najjače PARNI VALJAK!? PARNI VALJAK nije samo obična grupa, PARNI VALJAK je institucija!

parni_valjak_1024

A institucija kulture je postao i Šumadija Fest.

Organizatori Šumadija Festa odlično znaju koliko je ovaj festival značajan za Kragujevac i njegove građane. Pored kulturne note, Šumadija Fest nosi i humanitarnu notu koja je već prešla u tradiciju. Naime, tradicionalno organizuje sa humanitarnim grupama i udruženjima različite humane aktivnosti tokom trajanja festivala koje su od pomoći ugroženim kategorijama.

maxresdefault_1024

Značaj ovog festivala prelazi granice Kragujevca, pa se očekuje i veća poseta iz drugih gradova (kakav je bio slučaj i prethodnih godina). Pre svega, zbog Kragujevčana (ali i drugih vernih fanova Šumadija Festa), organizatori su se odlučili na jedan vredan poštovanja potez:

u prodaju su pustili kontigent od 1000 karata po ceni od samo 800,00 RSD za kartu!

Već je prodato 300 karata, pa požurite da dobijete svoju po povlašćenoj ceni. Budite jedan od 1000!

Ulaznice možete naći u svim Win Win radnjama, putem web sajtova Sumadija Fest i DD Tickets i u Kragujevcu u caffe-u Nemam Ve De, Turističkom info centru i Arena Fun Factory.

Vidimo se 09. i 10. oktobra u hali ‘Jezero’!!!!

zaa1-960x360

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *