Stanovi pored zatvorenih bazena! Eksluzivna gradnja

Objekat je smešten u srcu zelene oaze Kragujevca, u blizini kompleksa otvorenih i zatvorenih bazena, Velikog parka, gradskog stadiona, jezera u Šumaricama.

Internacionalna kompanija Immoreal d.o.o. Niš, osnovana je 2009. godine. Osnovna vizija Immoreala je da svojim poslovanjem steknemo poverenje i ugled na tržištu. Naša osnovna prednost u odnosu na konkurenciju jeste način na koji se odnosimo prema postavljenim ciljevima u smislu poštovanja svih zakonskih propisa i standarda vezanih za delatnost naše kompanije, kao i predviđenih rokova za realizaciju projekta.     Svi upotrebljeni materijali u izgradnji su kvaliteta po važećim propisima i standardima za određenu vrstu radova, tako da po pitanju termičke, zvučne i izolacije od vlage i vode zadovoljavaju najstrožije kriterijume i zahteve.

 

Stambene etaže 1-4 su predvidjene za po 12 stambenih jedinica – apartmana. Interna komunikacija se ostvaruje vertikalno preko stepeništa i putnickog lifta, a horizontalno centralnim hodnikom širine 140 cm.

Na svakoj stambenoj etaži predvidjeni su apartmani (stambene jedinice) sa površinama od 28.60 m2 do 69.20 m2.

Zidovi

• Svi unutrašnji zidovi od gipsa se gletuju i boje belom poludisperzijom 2x.

• Svi unutrašnji zidovi kupatila koji su od vlagootpornog gipsa se oblažu keramickim plocicama I klase po izboru projektanta koje se postavljaju lepljenjem.

• Svi zidani zidovi sanitarnih cvorova se malterišu i oblažu lepljenjem keramickim plocicama I klase po izboru projektanta do visine spuštenog plafona.

• Zidovi kuhinja se oblažu keramickim plocicama I klase po izboru projektanta do visine 1,50 m1.

• Zidovi ulaza i ulaznog vetrobrana se oblažu granitnim plocama debljine 2 cm, a zidovi stepeništa i hodnika se malterišu, gletuju i boje poludisperzivnim bojama.

U stambenim prostorijama stanova se predvidja parket debljine 22 mm I klase u boji po izboru, sa odgovarajucom obodnom ivicnom lajsnom i metalnom prelaznom lajsnom na spoju sa keramickim podovima.

Podovi sanitarnih cvorova, kuhinja i hodnika se oblažu podnim keramickim plocicama I klase u tonu po izboru projektanta.

PRONAĐITE VAŠ NOVI DOM NA PORTALU KGNEKRETNINE.RS (klikom na link)

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *