ŠTA JE KABX I ČEMU SLUŽI?

Već neko vreme na vozilima Pink taksija u gradu na zadnjem staklu možete videti zalepljenu nalepnicu kabx.net. Šta, uopšte, ta nalepnica označava? Mnogi se pitaju.

Najinovativnija kompanija u pružanju taksi usluga, svima prepoznatljiva – Pink Taxi, usled razvoja novih tehnologija i brzog načina života u saradnji sa AutoCab Engleska, implementira u Srbiji za početak (uskoro i u regionu) najbolji i najbrži sistem naručivanja taksi vozila.

KABX je smartfon aplikacija za naručivanje taksi vozila. Ovu aplikaciju možete skinuti sa App Store, kao i sa Google Play potpuno besplatno. Samo naručivanje vozila putem aplikacije je, takođe, potpuno besplatno. Aplikacija sobom ne nosi nikakve skrivene troškove za krajnjeg korisnika. KABX vas povezuje direktno na najbolji i najveći taksi sistem u Srbiji, bez posrednika i doplate.

Kada preuzmete i instalirate aplikaciju, potrebno je da se registrujete. Prilikom registracije ostavljate email i broj telefona i to je zato što se moramo uveriti da ste realna osoba, a i zbog mogućnosti koje sama aplikacija nudi. Kada se registrujete, naručivaćete vozilo putem dva klika: prvi klik na Book i drugi kao konfirmacija narudžbe vozila. Aplikacija koristi GPS telefona da otkrije vašu lokaciju i pokazuje odmah za koliko minuta imate najbliži taksi. Po naručivanju vožnje, možete gledati kako se na mapi taksi kreće prema vama u realnom vremenu.

Šta aplikacija nudi još?

Nudi vam, pre svega, bezbednost. prilikom konfirmacije narudžbe dobijate sve podatke o vozilu i vozaču, sistem beleži vašu vožnju. Zatim, nudi i kontrolu troškova. Pošto ste postali korisnik, sistem pamti sve vaše vožnje (i putanje i cene koštanja), pa je kao takva idealna za firme i roditelje. Možete iskoristiti mogućnost prepaid uplate za npr. dete kao fizičko lice, odnosno potpisati ugovor sa Pink taksijem kao pravno lice i plaćati usluge vožnje fakturama.

KABX je aplikacija koja vas povezuje sa preko hiljadu taksi vozila na ulicama gradova Srbije. Ova aplikacija kombinuje taksi najboljih operatera i daje vam najbrže vreme dolaska vozila koja stižu za samo par minuta.

Rezervišite sledeći taksi putem KABXa – skinite aplikaciju odmah!

Aplikaciju KABX možete skinuti klikom na  App Store i Google Play, a više informacija o aplikaciji na zvaničnom web sajtu.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *