Smart ogledalo za vežbanje u teretani

SmartSpot je genijalna naprava koja će uspešno zameniti profesionalnog trenera u teretani, mereći vašu definiciju, broj ponavljanja i preporučujući vežbe…

Kada idete u teretanu potreban vam je personalni trener, ili partner koji će vam pomagati… SmartSpot je zapravo elektronski trener u obliku specijalnog ogledala koje je namenjeno isključivo za teretanu i dizanje tegova.

Izumitelji ove genijalne naprave, Josh Augustin i Moawia Edeeb, nisu imali dovoljno novca za lične trenere, pa su se dosetili prvobitne ideje za SmartSpot, koja je sada konačno realizovana. Ovo Hi-tech ogledalo zapravo može da razlikuje i detektuje koliku težinu dižete, može da broji ponavljanja u seriji, kao i da vam, poput trenera, preporučuje vežbe za određene grupe mišića.

Sve što će vam biti potrebno je internet konekcija i oko metar prostora ispred SmartSpot ogledala da bi počeli sa profesionalnim vežbanjem, a njegova cena iznosi oko 2 hiljade dolara.

Izvor: muskimagazin.rs

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *