Šef im poklonio kola, stan i nakit

Nju Delhi — Jedan velikodušni poslodavac u Indiji obradovao je svojih 1.200 radnika poklonivši im nove automobile, depozite za stanove i hiljade dolara vredan nakit.

Sve to kao nagrade za lojalnost.

Trgovac dijamantima Savdžibhai Dolakia iz grada Surat, na zapadu Indije, uručio je poklone zaposlenima uoči najvećeg indijskog praznika, festivala Divali (festival svetlosti).

Pokloni su deo programa lojalnosti vrednog 50 milijardi rupija (815 miliona dolara), kog je pokrenula kompanija Hari Krišna eksports.

“Nagradili smo zaposlene koji su kroz godine doprineli razvoju kompanije. Oni su žrtvovali svoj porodični život za napredak firme i zbog toga zaslužuju da budu nagrađeni”, rekao je Dolakia.
Većina poslodavaca u Indiji svojim zaposlenima uručuje neku vrstu poklona tokom festivala Divali, ali obično se radi tek o kutijici slatkiša.

Hari Krišna eksports već pet godina sprovodi program lojalnosti, u okviru kog radnici dobijaju poene u 25 kategorija, ali su ove godine nagrade bile posebno velike.

“Poklonili smo stanove za 207 radnika, automobile za njih 491 i nakit za 500. Depoziti za stanove podeljeni su onima koji nisu posedovali stan, a automobili onima koji već imaju svoj dom“, rekao je predsednik firme.

Nakit, u vrednosti od maksimalno 5.860 dolara po komadu, podeljen je zaposlenima kao poklon za njihove supruge, jer su i one “indirektno doprinele razvoju firme”, naveo je Dolakia, čija kompanija izvozi dijamante u 75 zemalja.

Izvor: B92.net

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *