RUDOLF: IME ZA ODLIČAN FAST FOOD

Kragujevac ima puno restorana brze hrane zadovoljavajućeg kvaliteta, ali kad se pojavi nešto bolje, nešto lepše odmah se izdvoji. Iako nije lako izdvojiti se u odnosu na tako jaku konkurenciju, RUDOLFU je to pošlo za rukom. U restoran brze hrane RUDOLF je uloženo znanje, umeće, trud i želja da se potrošačima pruži najbolje.

RUDOLF se nalazi na odličnoj lokaciji, Ul. Karađorđeva 3. Kada uđete unutra prvo što ćete primetiti je širok osmeh zaposlenih, a odmah zatim ljupki ambijent. Enterijer je modernog dizajna, prati moderne zapadne trendove i kad ste u RUDOLFU čini vam se da ste u nekom restoranu brze hrane koji se nalazi u nekoj evropskoj prestonici. Dominiraju svetle boje uz primese crvene i crne.

Untitled design(1)

Što se ponude tiče, možemo vam reći da je zaista raznovrsna, a raznovrsnost prati kvalitet. Ima svega: i slatkog i slanog, i odličnog izbora za doručak, ali i za ručak, pa i večeru. RUDOLF ima odličnu ponudu palačinki. I slanih i slatkih. Ako bi da zasladite dan, možete izabrati palačinku sa marmeladom, eurokremom, nutelom, kinderladom. Ako to nije dovoljno slatko, onda možete izmiksati eurokrem i čokoladnu bananicu ili dodati plazmu… Ima i raznih slanih palačinki: sa pečenicom, kulenom, suvim vratom, pečenicom… Velik je i izbor sendviča, ali i pljeskavica, burgera i drugih stvari sa roštilja.

Untitled design(2)

Kad je reč o pizzama, tu je RUDOLF potpuno dominantan. U ponudi ima čak jedanaest vrsta pizza u različitim dimenzijama. Neke od njih su: Capriccosa, Pepperoni, Srpska, Šumadinka,  prosciuto, Rudolf’s… Dimenzije pizza koje RUDOLF nudi su: 20cm, 30cm, 40cm, 50cm i 50×50.

Untitled design(3)

RUDOLF nudi i dostavu na kućnu na adresu, a cena dostave je formirana po zonama.

Trenutno je u toku akcija:

Za svaku naručenu pizza od 30cm Coca Cola od 0,5L gratis.

Za svaku narudžbu preko 1000,00 RSD – 2L Coca Cola gratis.

Akcija traje dok traju zalihe.

Što se cena i ostatka ponude tiče:

1520x1

 

Flyer_A5_Unutra_za FacebookX1

Toplo vam preporučujemo da  probate nešto od mnogobrojnih specijaliteta koje RUDOLF nudi. RUDOLF se nalazi na Facebook-u na ovom linku.

Fizička adresa je Karađorđeva 16 Kragujevac, a kontakt (i telefoni za narudžbe) su: +381 34 331 624 i +381 63 856 856 3.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *