REGENT SEVEN SEAS – NAJLUKSUZNIJI KRUZER NA SVETU

Kada bude završen, brod koji sada već nosi epitet najluksuzniji, imaće egzotične elemente, kolekciju umetničkih dela koja je vredna muzeja, i dvosobni apartman sa spa centrom u sobi…

15905098299_e396bcf554_k

Regent Seven Seas kruzer predstavio je malo više detalja o lansiranju svog najambicioznijeg projekta do sada, odnosno Seven Seas Explorer izdanja, koji kompanija predstavlja kao najluksuzniji kruzer koji je ova industrija do sada videla. On će svoju prvu plovidbu imati 2016.godine. Za razliku od drugih popularnih krstarenja koji prevoze hiljade putnika, Seven Seas Explorer će biti ekskluzivne prirode i prevoziće samo 750 gostiju. Takođe, imaće najveću razmeru gostiju i osoblja koja je do sada kreirana. Gosti će imati prilike da uživaju u brodu koji će imati najviše prostora po broju gostiju, što je takođe inovativna karakteristika.

Jedna od posebnih karakteristika ovog broda je apartman od 1.180 m2, koji predstavlja prvi spa u sobi na moru, sa ličnom saunom, parnom sobom i prostorom za tretmane.

Gosti će imati mogućnost da uživaju u nekoliko restorana, uključujući “steakhouse”, italijanski restoran i prefinjene restorane sa raznovrsnom ponudom.

Njegovo prvo putovanje trajaće 14 dana, a ići će od Monte Karla do Venecije, tokom jula sledeće godine.

 

Izvor: muskimagazin.rs

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *