RED WINGS – DAJE TI KRILCA

Još kao klinci smo gledali u filmovima kako ekipa uživa uz ukusna pileća krilca. I to krilca sa različitim ukusima. Mi smo krilca na žaru imali sreće da probamo kad neko raspali roštilj, pa ako ispeče koje krilce (a kome je do krilaca kad se roštioljaju šnicle, bifteci i kremendale!?). Do skoro nismo imali gde da pojedemo pristojna krilca. A onda su počeli da ih prave u Beogradu. Pa, u Novom Sadu. U Kragujevcu se moglo otići do nekog restorana i naručiti. A onda se Kragujevcu desio RED WINGS.

RED WINGS je potpuno nov brend, koji preti da pokori celu zemlju!

Šta je RED WINGS?

RED WINGS su najsavršenija pileća krilca sa roštilja. Baš kao ona iz filmova koje smo gledali kao klinci. Ima ih u različitim ukusima, dolaze sa različitim sosovima i salatama. RED WINGS nije samo klopa, to je i način da se osetimo delom sveta. Kako? Ovako, na primer:

Došla vam je ekipa da gledate fudbal ili film. Imate sok, pivo, a gricnuli bi nešto, a da nije čips. Pozovete RED WINGS i naručite krilca. Na adresu vam ubrzo stiže paket uz prateće priloge (soseve, salate, tortilje…). Zavalite se u kauče, fotelje grickate krilca i uživate. Svetski, zar ne?

RED WINGS brend je okrenut savremenom čoveku. Njihovi proizvodi su idealni i za pauzu za ručak u firmi, i za klopu sa prijateljima, a i kao obrok za celu porodicu (nemojte reći da vas ponekad ne mrzi da kuvate).

Krilca dolaze u raznim ukusima. Možete naručiti grilovana: obična krilca (classic); krilca spremljena sa belim lukom i ruzmarinom (orient); ekstra ljuta (hot); krilca u slatko ljutom sosu (sweet chill); a i u kombinaciji meda i senfa (papa americano). Od pohovanih krilaca bi izdvojili Aromatic krilca, koja se pripremaju sa bademom, orasima, lešnicima i pistaćima.

RED WINGS je odličan izbor za žurke i neformalna druženja. Dobar je čak i kao predah na sastancima, jer ljudi se najviše zbliže kad jedu zajedno. Jesti hranu rukama podiže stepen bliskosti, pa i teški poslovni pregovori više ne budu tako teško, već postanu opušteniji.

red wings

RED WINGS je doneo Kragujevcu mnogo. Više ne moramo do Beograda i Novog Sada na dobra pileća krilca. Imamo naš brend. I mi smo deo modernog sveta. Kragujevac više nije grad u kome dominira tradicionalan izbor klope. RED WINGS je svojom pojavom upotpunio raznoliku ponudu. I ne samo to:

žargonski rečeno, RED WINGS je najcool stvar koja se desila Kragujevcu u poslednje vreme. 😉

RED WINGS se nalazi na FBu ovde.

Krilca možete naručiti pozivom na 061 1 55 11 66.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *