Prestige Plus Tours – tradicija duga 20 godina

Kada je reč o putovanjima, često nas uhvati panika, jer u medijima možemo pročitati o negativnim iskustvima putnika. Mediji retko pišu o uspešnim turističkim agencijama, jer loša iskustva prodaju novine/medijski prostor više od lepih stvari. No, mi nismo medij kao i drugi – mi želimo da vam predstavimo lepe priče.

Priča o kojoj ćemo vam pisati danas traje već 20 godina. Bez mrlja na imenu.. Pitate se o kome se radi? Reč je o kragujevačkoj turističkoj agenciji Prestige Plus Tours.

1sajt

Prestige Plus Tours se već decenijama brine da nam putovanje na željenu destinaciju protekne što udobnije, a odmor bude savršen. Oni su pouzdan partner svakog putnika. I to nije subjektivni osećaj. Naime, Prestige Plus Tours je zvanični partner poznatih turističkih brendova DERTOUR i TUI. A njihov partner se ne postaje tako lako. Morate biti bez mrlje u karijeri, uspešni, inovativni i još mnogo toga.

A ko su DERTOUR i TUI?

DERTOUR se ubraja u najveće organizatore putovanja Evrope. U DERTOUR-ovoj ponudi nalaze se individualna putovanja sa fleksibilnim programima, gde svaki klijent dobija odmor prilagođen njegovim potrebama i željama.

Turoperater TUI jedan je od najvećih turoperatera na svetu. Ponuda turoperatera TUI obuhvata sve kontinente, uz specijalizovane kataloge za porodična i rekreativna putovanja, kao i luksuzna putovanja i odmor za one koji žele više. Sa prometom od oko 12.7 milijardi evra TUI je neprikosnoveni lider na evropskom tržištu.

Ova dva turoperatera su odabrala Prestige Plus Tours za svog partnera.

newyork

Prestige Plus Tours je zaslužio ovakve partnere, jer to je kompanija koja posluje od 1994. godine i pruža vrlo širok spektar turističkih usluga: prodaja aranžmana najboljih domaćih turoperatora, organizacija turističkih putovanja po zemlji i inostranstvu. Ovlašćeni su agenti najvećih svetskih turoperatora Dertour-a, Meier’s Weltreisen-a i TUI.

Avio karte su, takođe, bitan segment poslovanja ove kompanije. Prestige Plus Tours izdaje karte svih svetskih avio kompanija. Dugogodišnji član IATA i korisnik rezervacionog sistema Amadeus.

Sve vreme postojanja agencije organizuju i kongrese, strukovne susrete, radničko-sportske igre. Više puta su i nagrađivani za organizaciju.

Bave se i dečijim i omladinskim turizmom (organizovanje ekskurzija u zemlji i inostranstvu, rekreativnih nastava, letovanja i zimovanja dece); domaćim turizmom (nudeći bogatu ponudu domaćih planina i banjskih mesta); organizuju izlete za strane goste po Srbiji (obezbeđuju im i smeštaj u Kragujevcu i Beogradu)…Bave se Vinskim turizmom (uspešno u zemlji i inostranstvu).

sajt2

2007. godine su otvorili i Ogranak u Beogradu – PRESTIGE EDUCATION, koja se specijalizovano bavi obrazovnim turizmom. Organizuju kurseve stranih jezika u inostranstvu, kao i odlazak na školovanje (srednje škole, fakulteti). Bave se programima kulturne razmene u Americi. Uspostavili su saradnju direktno sa američkom fondacijom i sa najprestižnijim školama Evrope/Amerike…

Prestige Plus Tours je respektabilna i uspešna agencija. Ako želite odmor po najvišim standardima, sada znate gde ga možete realizovati.

Naša preporuka je Prestige Plus Tours, jer oni preporučuju najbolje.

Tako i traju 20 godina.

Prestige Plus Tours se nalazi u Ul. Kralja Petra I br. 46 u Kragujevcu

Pestige Education se nalazi u Ul. Svetog Save 25/1 u Beogradu

Kontakt telefoni su: 034 305 667 i 065 87 28 335

Zvanična web prezentacija se nalazi na ovom linku.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/prestigetours.kg” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *