„Prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena“

„To što je 8. mart prošao ne znači da ne treba više govoriti o pravima žena, a čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena“ kaže Madona koja od objavljivanja svog novog albuma “Rebel Hearts” ne propušta nijednu priliku da se osvrne na tu temu.

U intervjuu Out Magazinu, 56-godišnja pevačica je održala pravo predavanja o pravima žena, za koja smatra da su najzapostavljenija.

“Čak su i prava homoseksualaca zaštićenija od prava žena. Ljudi imaju više razumevanja za gejeve nego za žene. Stvari se kreću nabolje za homoseksualce, Afroamerikance i to je dobra vest… Ali žene su i dalje najmarginalizovanija grupacija”, istakla je kraljica popa.

“Stalno nas etiketiraju ili ste devica ili kurva, a kada uđete u određene godine više nemate pravo da se seksualno izražavate, da budete neudate ili da izlazite sa mlađim muškarcima”, ljutito je prokomentarisala Madona.

Već godinama ikona gej zajednice, popularna pevačica je često imala utisak da je heteroseksualci ne razumeju.

“Sve što su želeli je da spavaju sa mnom. Homoseksualci su me, pak, uvek razumeli i sa njima sam se dobro osećala”, objasnila je ona i dodala:

“Postojao je samo jedan problem: nisu hteli da spavaju sa mnom”.

Izvor: TANJUG

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *