Poverenje u dve reči – Pink Taxi

Pink taxi je osnovan 2001. i od tada je na usluzi Kragujevčanima. Ono što ovu taxi firmu izdvaja od drugih je inovativnost i praćenje najnovijih svetskih trendova, te njihova implementacija na naše prostore. Pink taxi je postao sinonim za brzinu, pouzdanost i udobnost.

Pink taxi ne pruža samo uslugu gradske vožnje svojim klijentima, već u svojoj ponudi ima i međugradske vožnje, poslovna putovanja, kurirske usluge (Pink taxi po ceni gradske vožnje vrši prenos paketa i pošiljki do 50 kg na teritoriji Kragujevca), taxi reklamiranje…

Od skoro Pink taxi nudi i jednostavniji, brži i sigurniji način naručivanja vožnje. Naime, kako su inovativni u svemu, tako su inovativni i kad je komunikacija sa klijentima u pitanju. Sada možete naručiti taxi jednim klikom putem aplikacije za android i iOS uređaje – KABX.

Sve što treba da uradite jeste da skinete aplikaciju sa Google Play-a, instalirate je na svoj uređaj i registrujete se. Posle ovoga, jedan klik i vozilo dolazi na vašu adresu. Pored toga što KABX omogućava naručivanje vožnje brzo, ovo je aplikacija koja nudi još mnogo toga: kontrolu troškova, bezbednost, uštedu…

Naime, prilikom naručivanja vozila, povratna poruka u aplikaciji vam omugaćava da vidite koji auto će vas voziti, koliko će vožnja u proseku koštati, dobijate sliku vozača, sistem prati vožnju… Za poslovne korisnike i roditelje ova aplikacija je više nego korisna, jer mogu kontrolisati i pratiti troškove, te putanje vožnje. Poslovna lica mogu napraviti poslovni ugovor sa Pink taxijem, a fizička lica mogu uslugu uplatiti avansno, odnosno kao prepaid.

Pink taxi radi od 2009. godine na sistemu Autocab. Autocab je trenutno najmoderniji sistem u svetu i sistem na kome radi KABX sistem narudžbi vožnje.

Kako funkcioniše Pink taxi, te sama KABX aplikacija, saznaćete u narednom periodu, jer je Pink taxi odabrao Digital Factory kao testera za novu uslugu. Očekujte iscrpne izveštaje od naših kolega i na našem portalu i na društvenim mrežama sa njihovih profIla.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *