Poeni košarkaša sve popularniji kladioničarima

maxbetpoeniSportske kladionice u Srbiji su od pre nekoliko godina u svoju ponudu ubacile i poene košarkaša – odnosno više/manje od date granice – igru koja preuzima primat i staje rame uz rame sa klasičnim izborima poput konačnog ishoda, ukupno golova, prelaza i sl. Na tiketima se često nađu imena poznatih košarkaša sa znakovima ’+’ ili ’–’ i granicom koje određuju bukmejkeri. Mnogi faktori utiču na broj poena koji jedan košarkaš može da postigne na datom meču. Od njegove trenutne forme, ili pak forme čitave ekipe, do odbrambenih karakteristika njegovog direktnog čuvara. Minusi se igraju na veterane, koji se sve više baziraju na timskom performansu (poput Tima Dankana iz San Antonija, Kevina Garneta iz Bruklina, Dirka Novickog iz Dalasa…), dok su plusevi uglavnom rezervisani za zvezde u usponu (poput Entonija Dejvisa iz Nju Orleansa, Damarkusa Kazinsa iz Sakramenta, Kajrija Irvinga iz Klivlenda…) i najbolje svetske igrače (poput Lebrona Džejmsa, Kevina Djurenta…)

Igrači uglavnom kombinuju ovu igru sa drugim ili stavljaju po pet, šest košarkaša na jedan tiket, a kao i kod svih ostalih igara u kladionicama, najčešće se pogađaju oni tiketi na kojima nema više od dve-tri utakmice, odnosno košarkša. Više sreće (ili pak znanja) imaju igrači koji pre uplaćivanja pregledaju statistike košarkaša, prethodne mečeve itd. Na tiketima se najčešće nalaze NBA košarkaši, jer su utakmice najjače svetske lige svakodnevno u ponudi, dok su evropska takmičenja i ABA liga nešto manje zastupljeni. Dodatak listi sa ponudom poena košarkaša, u zavisnosti od kladionice, obično se pojavljuje između 12.00 i 16.00 časova. Najbolju ponudu ove igre naći ćete u MaxBet kladionicama, iako im igrači ponekad zameraju što dodatak objavljuju među poslednjima (mahom posle 15.00). Razlog zašto je tajming bitan leži u činjenici da kladionice ponekad imaju velike razlike u granicama poena i što se u kasnim popodnevnim i ranim večernjim časovima mahom sve izjednače, ili pak promene svoje granice tamo gde se najviše uplaćivalo.

Kao i u ostalim poslovnim sferama, tržište diktira ponudu, tako da poene košarkaša danas možete pronaći u svim većim kladionicama, a nezvanična statistika kaže da se ova igra češće pogađa u poređenju sa sličnim kvotama fudbalskih mečeva, tako da, dragi moji kladioničari, možda ne bi bilo loše da svoju pažnju fokusirate na košarku. NBA, ABA, Evroliga – vi izaberite…

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *