Počinje Beogradski sajam turizma

Februar je mesec koji sa nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji putovanja. I to s razlogom jer se upravo tokom februara održava Beogradski sajam turizma.  Ova veoma popularna manifestacija odlična je prilika da na jednom mestu ostvarite uvid u najatraktivnije turističke destinacije i aranžmane, ali i da iskoristite brojne sajamske popuste.  U prilog ovoj činjenici ide i to što je Beogradski Sajam turizma najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Skoro pune četiri decenije ovaj sajam ispunjava svetske standarde u poslovanju, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

 Očekivanja su upravo takva i kada je u pitanju ovogodišnji, 39. Sajam turizma koji će se održati na Beogradskom sajmu od 23. do 26. februara 2017. godine. Sa više od  1200 izlagača iz rekordnog broja zemalja sasvim sigurno će zadovoljiti, ali i premašiti očekivanja najstrastvenijih ljubitelja putovanja. To je i razlog više da upravo ovaj 39. po redu Sajam turizma nikako ne treba propustiti.

Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina – BEOWINE.

Dakle, Beogradski sajam turizma sasvim sigurno će  i ove godine biti kompletan doživljaj. 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *