Ove promene na Fejsbuku svideće se skoro svima

Fejsbuk uvodi promene u notifikacijama koje se pojavljuju na vašem profilu, pa ćete osim rođendana svojih prijatelja ubuduće moći da vidite i još neke zanimljive stvari.

5339904409_2e122b4202_b

Kako Mirror piše, notifikacije će biti dinamičnije nego ranije, a Fejsbuk će tako postati još veća konkurencija drugim društvenim mrežama.

– Testiramo poboljšane notifikacije koje će pokazivati relevantan sadržaj o svemu što bi moglo da vam koristi tog dana – rekli su iz Fejsbuka.

Osim obaveštenja o rođendanu svojih prijatelja, dobijaćete i obaveštenja o tome koji prijatelji se nalaze u blizini i koji kafići u blizini rade.

U obaveštenjima će se naći i spisak događaja na koje idu vaši prijatelji, teme koje većina vaših prijatelja čita, odnosno teme koje su trenutno najpopularnije na mreži i teme koje su popularne u vašoj bliskoj okolinu. Osim toga, tu je i kategorija “Today in the Past”, koja će prikazivati statuse i fotografije iz bliske prošlosti.

 

Izvor: blic.rs

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *