Ova aplikacija zna šta ste sinoć pijani radili, iako se vi ne sećate

Nakon pijane noći vrlo lako se može desiti da postoje momenti večeri na koje ste potpuno zaboravili, ili biste želeli da izbrišete iz sećanja. Na svu sreću, sada postoji aplikacija koja neće samo popuniti praznine u sećanju, već će i najzabavnije detalje podeliti sa vašim prijateljima.

flashgap

Aplikacija pod imenom Flashgap omogućava vam da pravite fotografije uz njenu pomoć koje se potom dodaju u skriveni album koji tek narednog dana postaje vidljiv.

Pre izlaska u provod, korisnik pravi događaj i postaje njegov domaćin. On posle tokom večeri može da dodaje prijatelje sve dok taj događaj traje.

Sve fotografije i video snimci zabeleženi uz pomoć ove aplikacije postoje svega tri sekunde pre nego što nestanu sa telefona.

Svi ovi „dokazi“ potom se dodaju u tajni album, bez obzira da li ih je slikao domaćin događaja ili prijatelji koje je on dodao, koji postaje vidljiv tek narednog dana.

U tom trenutku svi koji su bili u grupi dobijaju notifikaciju i mogu da pristupe albumu kako bi videli sve što se dešavalo prethodno veče. Naravno, fotografije je moguće obrisati, ali samo one koje je određeni korisnik zabeležio.

Sve obrisane fotografije nestaju i sa naloga drugih ljudi.

Iako pomalo čudna. Flashgap aplikacija inspirisana je filmom „Mamurluk u Las Vegasu“, a dostupna je za Android i iOS uređaje, potpuno besplatno.

 

 

Izvor: 24sata.rs

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *