Novogodišnji Coca-Cola humanitarni karavan stiže u Kragujevac

Novogodišnji Coca-Cola humanitarni karavan stiže u naš grad 29. decembra na Trg kod Krsta. Karavan predvodi Deda Mraz i njegova polarna družina koji su ove godine u misiji sakupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja u domovima širom Srbije.
3115431483_72f39810e1_b
Coca-Cola humanitarni karavan krenuo je na put 15. decembra šireći radost kroz Srbiju i pozivajući sve građane da se zabave i pomognu da zajedno učinimo detinjstva dece bez roditelja srećnijim.
U saradnji i uz saglasnost Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je odabrala domove u kojima je preuredila jednu od zajedničkih prostorija stvarajući novi kutak za maštanje, čitanje, učenje i igru. Prikupljene knjige biće raspodeljene Centrima za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu i Ćupriji, u kojima će takođe biti preuređena po jedna zajednička prostorija.
Zajedno sa partnerima, izdavačkom kućom „Laguna“, kompanijama „Canon“ i DexyCo, Coca-Cola poziva sve ljude dobre volje da dođu na karavan, donesu dečije knjige i dobro se zabave uz Deda Mraza i njegove drugare.
Program počinje u 17.00 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora i slikanjem sa Deda Mrazom.  Najmlađi posetioci koji budu doneli knjige dobiće i simboličan poklon od Deda Mraza.
Izvor: tvk9.ws.rs

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *