Natuzzi: svetski poznati brend u Kragujevcu!

Natuzzi je svetski poznato ime u svetu nameštaja. Jedan od najpoznatijih brendova na svetu. Natuzzi nije postao svetski poznat brend tek tako: razvoj brenda je počeo kao omanja zanatska radionica, ali su upornošću, kvalitetom i inovacijama postali sinonim za italijanski kvalitet, preciznost i stil.

Natuzzi je svetski lider kad je nameštaj u pitanju, a originalne i smele kombinacije su ono što im daje karakter.

Untitled design(11)

Sedište Natuzzi grupe se nalazi u gradiću Santeramo in Colle, na čelu sa Pasquale Natuzzi-jem, koji je i osnivač grupe, CEO i dizajner. Sam Natuzzi nameštaj je dostupan u čak 123 zemlje, na 5 kontinenata.

Natuzzi je u industriji nameštaja isto što i Mercedes za automobilsku industriju. Od sada ovaj prestižan brend možete kupiti i u Kragujevcu!

Untitled design(12)

 

Natuzzi proizvodi govore univerzalnim jezikom, jezikom apsolutnog kvaliteta. Na taj način su i postali svetski lideri u proizvodnji nameštaja. Natuzzi razume potrebe ljudi, gde god se oni na svetu nalazili.

Ako želite da oplemenite svoj životni prostor, ako želite da mu date sjaj modernizma, posebnog karaktera i kvaliteta, onda morate kupiti bar jedan komad Natuzzi nameštaja.

Natuzzi nameštaj u Kragujevcu možete kupiti u Bul. Kraljice Marije 54N.

Untitled design(10)

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *