Milija Popović: Postigli smo mnogo ali naš cilj je sam vrh ugostiteljstva

Ovih dana navršava se tačno 22 godine od kad je počela neverovatna priča porodice Popović koja danas ponosno nosi ime Ženeva LUX.

Milija Popović: “ Do danas smo postigli mnogo, ali naš cilj je sam vrh ugostiteljstva! Naša vizija je da se Ženeva LUX pozicionira na najvišoj lestvici kada je ugostiteljstvo i hotelijerstvo u pitanju. Idemo dalje i već smo započeli nove faze u razvoju našeg porodičnog biznisa. Wellnes i spa centar su samo mali deo onoga što vas uskoro očekuje u već bogatoj ponudi naših usluga.”

Daleke 1994. sa radom je počeo restoran Ženeva koji je svoj razvoj nastavio uzlaznim putem i dobio nove ugostiteljske usluge. Od 2000. egzistira kao Hotel Ženeva koji danas predstavlja sinonim tradicije ugostiteljstva. Pored aktuelne restoranske usluge i odlično opremljenih smeštajnih kapaciteta, ovog  leta pored novog i atraktivnog izgleda restorana hotel je na radost najmlađih dobio i igraonicu za decu.

image-0.02.01.eb455d2c26115b45aca65a82078a7431edd1cbe53edb4c667b0513789e30d57f-V

2009. godina bila je još jedna uspešna godina razvoja na polju ugostiteljskih usluga. Sa radom počinje Ženeva LUX hotel sa 4 zvezdice koji je stasao u jedan od najekskluzivnijih hotela Šumadije. Moderne sobe i apartmani potpuno su opremljeni najsavremenijom hotelijerskom opremom i predstavljaju omiljeno odredište domaćih i inostranih gostiju Kragujevca.

103-149--c

Ženeva LUX je naročito ponosna na svoje restorane koji su na raspolaganju za sve vrste poslovnih događaja (seminara, konferencija), ali i proslava (godišnjica firmi, svadbi, rođendana). Superior je restoran sa maksimalnim kapacitetom do 650 gostiju dok je Lux nešto manji i prima do 350 gostiju. U svim restoranskim prostorima moguće su dodatne usluge: igraonica za decu, animatori, fotografi, kamermani, muzika (sa mogućnošću gostovanja zvezda Granda) limuzina, vatromet, svetlosni efekti.

slajd-superior

Ženeva LUX neguje poseban odnos sa svojim sugrađanima, ali i svima koji su je zavoleli boraveći u njenom prostoru. Voli da podeli sve sa svojim prijateljima preko FB stranica Ženeva Lux i FB stranica Hotel Ženeva. Ženeva LUX ide dalje. Plan je da do proslave narednog rođendana dobije i svoj wellnes i spa centar, ali i nove smeštajne kapacitete.

Time će sasvim sigurno, kao što i sam Milija Popović, vlasnik ovog poznatog ugostiteljskog objekta kaže, Ženeva LUX zasluženo ostati na vrhu hotelijerske i ugostiteljske usluge.

Dobrodošli!

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *