Microsoft Windows 10 karavan stiže u KRAGUJEVAC!

Iz Pirota Microsoft karavan stiže u Kragujevac – budite tamo!

384126656_3f26541fee_o

Microsoft je od letos, nakon velikog svetskog predstavljanja 29. jula, nastavio sa predstavljanjem Windows 10 operativnog sistema, koje se održava u gradovima širom Srbije pod nazivom “Microsoft karavan”.

Posle Beograda, posetili smo i Pančevo, Bor, Novi Sad, Suboticu, Pirot, Zrenjanin i Smederevo. Nastavljamo  sa posetama, Kragujevcu, Valjevu i Nišu, koji će do decembra biti domaćini “Microsoft karavana”. Microsoft će predstaviti fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10 i novog Office 2016, te biti na raspolaganju za sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema i šta je to novo u Office-u.

Pozivamo vas da nam se, u okviru “Microsoft karavana”, pridružite u Kragujevcu, u petak 20. novembra od 13 do 16 časova u “Win Win” shopu, ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića br.64, a potom na druženju u “Hazard Kitchen & Bar” u T.P.C. Radnički (II sprat), od 18 do 20 časova.

Potrudićemo da odgovorimo na sva vaša pitanja i budemo dobri domaćini.

Zvanične oznake za društvene medije su #‎MSKaravan, ‪#‎TheNewOfficeUP‬, i #‎W101010‬.

Ako vas još nešto zanima o ovome – rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u komentarima i na Facebooku,Twitteru i instagramu.

Izvor: mondo.rs

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *