MEGA BEND – NOVOGODIŠNJI INTERVJU

Kragujevac je grad koji je iznedrio mnoga velika muzička imena. Između ostalih, tu je i MEGA BEND.

MEGA BEND je jedan od najpopularnijih klupskih bendova u Srbiji. Nema ko nije čuo za naše Kragujevčane. Gde su oni, tu je potpuna ludnica, a dobar provod je zagarantovan. Bilo nam je zadovoljstvo da popričamo malo sa Neletom o njihovimj počecima, karijeri, šta nam to lepo spremaju…

Reci nam kako je nastao MEGA BEND?

MEGA BEND je nastao 2003. godine. Dugo smo nastupali bez imena, a kad se priča uozbiljila dali smo ime bendu.

Pored evidentnog klupskog uspeha, imali ste uspeha i na festivalima?

Nastupili smo na Radijskom festivalu 2006. i 2008. godine. 2006. smo nastupili sa pesmom Hod po ivici, a 2008. sa Od kad te nema

Posle toga je usledio album u izdanju za City Records?

Da. Na tom albumu su radili poznati autori kao što su Dragan Brajović Braja, Bane Opačić, Marina Tucaković… Publika je lepo primila album I mi smo zadovoljni. Iskočili smo u žižu interesovanja posle izdavanja albuma, pa smo gostovali u mnogim emisijama, pisalo se o nama.

Za vas su saznali i oni koji do tada nisu znali za vas.

Da. (osmeh)

Ti si i tata blizanaca. Kako uskladiš poslovne i privatne obaveze? Da li je teško?

Pa, i nije. Sve je u dobroj organizaciji. Volim posao kojim s ebavim. S druge strane, posao mi ostavlja dosta prostora za porodicu. Neki klasičan posao bi mi možda uzimao više vremena.

Za doček Nove godine ste u hotelu Ženeva . Sa menadžmentom hotela imate finu saradnju? Malo, malo, pa ste tamo.

Da, za doček smo u Ženevi Superior. Zaista imamo lepu saradnju sa menadžmentom hotela i uvek nam je lepo kada tamo nastupamo. Postali smo dobri prijatelji.

Šta možete obećati gostima Ženeve u najluđoj noći?

Dobru svirku, odličnu atmosferu i noć koju će dugo da pamte.

Bilo je lepo ćaskati sa Neletom. Nele je jedan fantastičan lik, koji širi harizmu oko sebe, pa je i intervju više ličio na prijateljsko ćaskanje. Profesionalac u pravom smislu te reči, ali, pre svega, neko koga slava nije promenila i ko u sebi nosi onu iskonsku ljudsku dobrotu.

To što MEGA BEND nastupa za doček Nove godine u hotelu Ženeva nas i ne iznenađuje toliko, više nam je prirodan sled događaja. Nekako se kvalitetni međusobno prepoznaju i naprave sinergiju. Prosto se privlače.
Ako ne znate gde za najluđu noć, razmotrite Ženevu Superior.

Zašto?

Zato što mislimo da zaslužujete doček vredan pamćenja uz MEGA BEND, zato što je u hotelu Ženeva vaš užitak imperativ zaposlenih.

Zato što, prosto, želimo najbolje za vas. Zato hotel Ženeva.

 

 

 

 

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *