MEGA BEND oduševio fanove svojim novim hitom

Kragujevačka grupa “Mega bend”  predstavila je spot za novu pesmu “Idi s njim” i sudeći po prvim komentarima publike rođen je novi hit.

Stihovi koji pogađaju najveće romantike uz fenomenalnu muzičku podlogu čine da pesma “Idi s njim”  ne ostavlja ravnodušnim apsolutno nikoga.

Mega lokalno 1

Uz savršenu pesmu, pažnju privlači i odličan spot. Savršen audio-vizuelni izraz o ljubavnoj priči kroz koju nas Megabendovci vode čini da se svi prisetimo one bujice osećanja koju u nama može da  izazove samo bezgranična ljubav. I upravo ta snažna emocija koja se oseća u svakoj noti i u svakom stihu pesme je ono što joj već sada  trasira siguran put ka vrhu domaćih najpopularnijih top lista.

Mega lokalno 2

“Idi s njim” je pesma koju fanovi več pevuše. Sasvim je sigurno da će ovog leta na najboljim žurkama i slavljima ova pesma biti visoko rangirana na plejlistama.

Mega bend je kragujevačka muzička grupa koja je kvalitetom svojih pesama i iskrenim odnosom prema publici za kratko vreme uspela da postane jedna od najpopularnijih grupa u Srbiji i regionu.

Poslušajte i vi njihovu novu pesmu.

MEGA BAND : “IDI S’NJIM”

Music: Cvetkovic Aleksandar
Art : Milan Radjen
Lyrics: Dragan Brajović Braja
Video by: Toxic entertainment & Nemanja Nesh Popovic
Make up: Rados Rados
Styling: Vesna Stankovic
Actress: Kristina Simonovic

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *