MEGA BAND NA PINK MUSIC FESTIVALU!

Drugi po redu “Pink Music Festival” prema danas objavljenom spisku izvođača, obećava više nego zanimljivu reviju novih pesama različitih muzičkih pravaca. Na konferenciji održanoj u zgradi TV Pink predočeno je ko su 25 učesnika, kao i ko će ove godine biti voditeljski par.

Među učesnicima se nalaze i velike zvezde poput Vesne Zmijanac, Mire Škorić, Dare Bubamare, kao i nove snage koje su u poslednje vreme postale popularne među mladom publikom poput “Mega Band”, “Fantastic” i “Alegro benda”, Nesh, Marine Visković i drugih. Posle dužeg vremena na scenu se vraća i Slavica Ćukteraš, a zanimljivo je da je ćerka člana žirija “Zvezdi Granda” Aleksandra Džidža Stojković odlučila da konkuriše na “Pinkovom“, a ne na “Grandovom” festivalu.

Voditeljski par biće trenutno najpopularnija lica “Pink” televizije: Marijana Mićić i Milan Kalinić. I ove godine očekuju se spektakularni nastupi u jednom od najvećih studija na Balkanu, a pesme će premijerno početi da se vrte i ovog puta pre samog festivala, kako bi se opravdao podnaslov “Festival hitova”. Sve radio stanice već u četvrtak moći će da emituju numere, a Pink music kanal biće ispunjen samo takmičarskim numerama. I sve ostale “Pinkove” emisije biće u znaku festivalskih pesama, a u svakom trenutku one će biti dostupne i putem kanala “Pink music festival” na popularnom sajtu “Youtube” i putem društvenih mreža.

11094205_10206392895201976_1806832795_n

Šest nagrada je obezbeđeno ove godine. Žiri će činiti muzički urednici radio i TV stanica regiona, dok će gledaoci svoj glas moći da daju putem SMS i oficijelne stranice na FB. Sponzorski pul će takođe dodeliti nagrade svojim favoritima, a nagradu će dobiti i pesma koja je od dana objave do samog festivala imala najviše “gledanja” na “Youtube”-u. I ove godine TV gledaocima možda će ipak biti najzanimljivije kako će sami učesnici glasati i ko će prema njihovim glasovima dobiti nagradu.

“Budući da prvim put vodim jedan muzički festival, dobro ću se pripremiti i slušati uputstva uredništva i scenarista. Svi su me pitali kako je to raditi sa Milanom Kalinićem, a mi ćemo zapravo prvi put sada zajedno voditi neku emisiju. Sigurna sam da će ovo biti pravi televizijski spektakl”, izjavila je Marijana Mićić. U revijalnom delu nastupiće više aktuelnih muzičkih zvezda koje će izvesti atraktivne muzičke tačke.

SPISAK UČESNIKA DRUGOG PO REDU PINK MUSIC FESTIVALA – FESTIVALA HITOVA 2015, 27. april u 21.00h

Vesna Zmijanac “Ponovi za mnom”
Mira Škorić “Srce sa kvarom”
Fantastic band feat Pink radio show “Enormno”
Dara Bubamara “Žena zmaj”
Alegro bend “Gde si dušo, gde si rano”
Goga Sekulić “Na tebe da ne liči”
Martina Vrbos “Dilema”
Mia Borisavljević “Otkidam na tebe”
Osman Hadžić “Milion dukata”
Danijel Pavlović “Lavirint”
Darija Stanojević “Nije bitno”
Mega band “Da je meni”
Tajči “Tuga se ne zakazuje”
Željko Šašić “Paklena je noć”
Boban Rajović “Padobran”
Džidža “Lice sa poternice”
Milena Ćeranić “Sve pred sobom gazim”
Nesh feat Juice & Maxoni “Od vikenda do vikenda”
Marina Visković “Ženska pesma”
Slavica Ćukteraš “Ogledalo”
Ćemo “Veži se polećemo”
Jadranka Barjaktarović “Očajna”
Mika Kostić “Budi moj”
Snežana Nena Nešić “Da li za zbogom si”
Dado Glišić “Duh u gomili”

Izvor: Svet Plus

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *