Kvalitet je uvek u modi!

Kao regionalni centar Šumadije, Kragujevac je imao potrebu za hotelom koji bi zadovoljio sve potrebe ljudi, koji u ovom regionalnom centru žive, ali koji bi zadovoljio i sve potrebe ljudi koji su poslom prinuđeni da s vremena na vreme borave u našem gradu. Istina, Kragujevac ima dosta hotela, ali je, pre svega, kvalitet i moderan pristup hotelijerstvu ono što izdvaja hotel Ženeva LUX od ostale ponude.

Ženeva LUX SUPERIOR je otvoren 20.04.2014.

Zbog velike sale, koja po potrebi može biti kongresna, ali i sala za svečanosti, vrhunske tehničke opreme, odgovarajućih smeštajnih kapaciteta, a, pre svega, sveoubuhvatne ponude, Ženeva LUX preuzima lidersku poziciju u organizaciji i sprovođenju svih vrsta socijalnih manifestacija.

Untitled design (10)

Sala hotela, koja može biti kongresna, ali i sala za proslave ima kapacitet od 650 mesta. Ovaj prostor se, po potrebi, može podeliti na dva manja nezavisna prostora do 300 mesta pregradnim zvučnim panelima, odvojenim ulazima/izlazima, šankovima i garderobnim prostorom.

Restoran poseduje centralnu klimatizaciju i ventilaciju, a sam enterijer prarti najnovija svetska arhitektonska rešenja. U zavisnosti od osvetljenja i dekoracije, sam prostor može izgledati futuristički, romantično ili rustično. No, sve ono što prati ove metamorfoze je classy. Sama atmosfera koju proizvodi prostor čini da se gost oseća posebno. Dodamo li na to i profesionalnu, kvalitetnu uslugu – dobijamo zaokruženu priču.

Untitled design (11)

Ženeva LUX se nameće kao primarni izbor za proslave venčanja ili punoletstva. Da je prostor iz snova za vaše najlepše trenutke u životu, pokazuje iz vikenda u vikend:

Menadžment hotela Ženeva LUX postavlja nove standarde poslovanja u hotelijerstvu, ne samo u Šumadiji, već na nacionalnom nivou. Tako je, na primer, ovo jedini hotel u Kragujevcu u kome možete organizovati dečji rođendan uz sve prateće elemente koje takva manifestacija zahteva. Animatori za decu i profesionalne dadilje, u okviru igraonice se angažuju i u okviru proslava venčanja, tako da svi gosti imaju potpuni užitak: i roditelji, ali i deca.

Untitled design (8)

Da može da isprati sva najnovija tehničko-tehnološka dostignuća, Ženeva LUX je pokazala na skorašnjoj konferenciji TELEKOMA SRBIJE organizovanoj u konferencijskoj sali.

Hotel Ženeva LUX raspolaže smeštajnim kapacitetom od 24 kreveta, smeštenih u superior sobe, junior, elegant i exclusive apartmanski prostor.

Još jedna odlika hotela je i saobraćajna pristupačnost, te garažni prostor, što samo povećava atraktivnost.

Kuhinja je ono što daje poseban pečat hotelu Ženeva LUX. Pored jela po narudžbi, hotel ima u ponudi i jelovnike za sve vaše proslave, o čemu se možete više informisati na samom sajtu.

Hotel Ženeva LUX je, prosto, zaseban deo Univerzuma, koji je tu da sva vaša maštanja sprovede u javu. Za to će se pobrinuti zaposleni hotela, koji su vrhunski profesionalci i lideri u svojim branšama (počev od uslužne, pa sve do menadžmentske strukture).

Prosto je: Kvalitet je uvek u modi.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *