KRAGUJSTAN: DRUGO IME ZA KREDIBILITET

Iznajmljivanje nekretnine može biti stresno kako za onoga ko iznajmljuje, tako i za vlasnika nekretnine. Zato je savet da se ova vrsta usluga radi preko neke kredibilne agencije. Jedna od takvih agencija je i KRAGUJSTAN.

AgencijaKRAGUJSTAN je specijalizovana u posredovanju pri iznajmljivanju stambenih i poslovnih prostora, ali i u prometu nekretninama.

Vlasnik KRAGUJSTANA je nosilac uverenja o položenom stručnom ispitu za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije.

Gordana 045

 

Ako Vam je potrebno iznajmljivanje stanova, kuća ili poslovnog prostora, u agenciji KRAGUJSTAN možete naći najbolju ponudu i kompletan pregled svih nekretnina.Na njihovom sajtu možete uraditi pretragu željene nekretnine po više parametara (lokacija, kvadratura, tip…).

Agencija KRAGUJSTAN tesno sarađuje i sa notarima, ali i katastrom. Kada rešite da kupite stan ili kuću, pored toga što će pomoći da nađete najprikladniju nekretninu, odradiće i svu potrebnu proveru, kao i papirologiju koja je potrebna za zaključivanje kupovine. Ovaj način poslovanja je odličan kako za kupce, tako i za prodavce nekretnina.

Kao što vidite, agencija KRAGUJSTAN vam nudi jednu zaokruženu priču. Iza agencije KRAGUJSTAN su godine iskustva, mnogo zadovoljnih korisnika usluga.

Agencija KRAGUJSTAN je sinonim za kredibilitet.

Agencija KRAGUJSTAN se nalazi u Ul. Andre Marinkovića 43a.
Kontakt telefoni su: +381 34 323017, +381 66 323 016 i +381 66 323 017.
Možete posetiti i njihov sajt klikom na ovaj link.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *