Kosa: Trendi nijanse za jesen 2015.

Nova sezona, novo godišnje doba, pa zašto da ne promenite i boju kose. Čak i ukoliko niste planirali, ili ne pratite najnovije svetske trendove, kada je bojenje kose u pitanju, male promene, koje će, gle čuda baš ove jeseni biti vrlo popularne, mogle bi da osveže vaš celokupni izgled.

(Ni plava, ni smeđa već ronze: Ovo je glavna boja kose za 2015!)

4602792352_672e7d5345_b

U modu ove jeseni ponovo se vraćaju određeni stereotipi iz prošlih dekada. Ne brinite, tapiranje i jaki lakovi za kosu još uvek mogu da sačekaju, ali pramenovi ne!

Naime, računa se da ste ovog leta makar malo dobili od toplih sunčevih zraka, pa će vam uz novi ten svakako odlično pristajati i svetla kosa. Na vama je da se odlučite koliko želite da budu upadljivi ti pramenovi, a trend se kreće od veoma svetlog, takozvanog „sunca u vašoj kosi“ do renesansih pramenova iz ranih devedesetih.

Ove jeseni veoma će biti popularne i boje poput tople čokolade ili tamnijih pramenova, tako da ukoliko je vaša kosa pretrpela velika oštećenja usled slane vode i jarkog sunca slobodno eksperimentišite sa tamnijim čokoladnim nijansama.

Za koji god trend da se odlučite ne zaboravite da je žena zaista zadovoljna samo onda kada je zadovoljna onim kakav utisak ostavlja na svoju okolinu, zato zablistajte onako kako to samo vi znate…

Izvor:citymagazin.rs

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *