Karavan ‘Moja Srbija’ u Kragujevcu

Juče je u centru Kragujevca, u pešačkoj zoni održan karavan ‘Moja Srbija’. Turističe organizacije Kraljeva, Čačka, Užica, Novog Pazara, Novog Sada, Subotice, Niša, Leskovaca i Beograda. Ispred turističke organizacije Šumadije imali smo štandove Aranđelovca, Topole, Rače, Lapova, Batočine, Rekovca, Despotovca, Trstenika, Brusa i Kruševca.

Untitled design(2)

Pored turističkih organizacija, građanima su se predstavili i planinari Kragujevca okupljeni u udruženju ‘Gora’. Oni su spremili za posetioce i mape planinarskih staza u okolini Kragujevca. Gospođa Borka nam je ispričala sve o lepotama druženja u ovom udruženju građana, a sve informacije o njima i njihovoj ponudi možete naći na njihovom website-u koji se nalazi na ovom linku.

Untitled design(1)

Nije zanemarljiv bio ni nastup kragujevačkih restorana. Na štandovima su se predstavili ‘Biblioteka kod Milutina’, ‘Panorama’ i ‘Mustang’.

Svi su priredili gastronomsku čaroliju, ali je štand ‘Mustanga’ prosto planuo u roku od par minuta od početka predstavljanja ponude.Đakionije koje su vrhunski kuvari ovog restorana predstavili posebno se dopalo posetiocima. I zaista, ovaj restoran je pavi gastronomski raj! Savršeni ukusi pripremljene hrane su delo profesionalnih kuvara, a na meniju ‘Mustanga’ nalaze se hladna i topla predjela, specijaliteti a la Mustang, kao i specijaliteti sa ćumura, čorbe, salate, deserti… Uz vrhunsku kartu vina ili alkoholnog i bezalkoholnog pića i napitaka, gastronomski užitak je potpun u jedinstvenom ambijentu i prijatnoj atmosferi koju garantuje osoblje ovog restorana. Najbolje od svega je što se ovaj restoran nalazi u gotovo nestvarnom okruženju: nalaze se odmah pored hipodroma. Ambijent je više nego ukusno uređen, a u kombinaciji sa prirodom koja okružuje ‘Mustang’, poseta ovom restoranu je poseban doživljaj.

Untitled design

Na juče održanoj manifestaciji ‘Moja Srbija’ restoran ‘Mustang’ je dodelio i nagradu. Više o ovom restoranu možete saznati na njihovom website-u koji se nalazi na ovom linku, dok se Facebook stranica nalazi na ovom linku.

Sve u svemu, juče je u centru grada bilo lepo, mada je neka veća poseta sugrađana izostala (što se može pripisati godišnjim odmorima). Videli smo šta sve drugi gradovi nude i, verujte na reč, sve je vredno posete.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *