Kako da se oslobodite stresa pred venčanje

Dugo očekivani dan, dan Vašeg venčanja svakako je dan koji mladenci planiraju mesecima unapred. Što je datum venčanja bliži, nervoza i strepnja su sve veći.

Dobra organizacija je pola posla, pa evo i nekoliko saveta kako da sa manje stresa ili potpuno rasterećeni sačekate svoj najsrećniji dan.

Za odiseju

  1. Venčanica – Mlada je uvek u centru pažnje. Ono što svim gostima pada u oči svakako je venčanica koja bi trebalo da Vam stoji kao salivena. Obično se venčanice šiju mesecima unapred, pa nije na odmet da na par dana pred venčanje, detaljno isprobate venčanicu i proverite da li je sve kako treba.
  2. Cipele – I mlada i mladoženja će sigurno vladati podijumom za igru. Zbog toga je veoma bitno da imate udobnu obuću koja Vam neće smetati u celodnevnom veselju. Naša preporuka je da makar nedelju dana pred venčanje hodate u svadbenoj obući.
  3. Doručak – Usled treme i nervoze, nije neobično da mledenci na sam dan venčanja ostanu bez apetita. Ipak, ne preporučujemo da na sopstveno venčanje odete, a da niste doručkovali. Preporučujemo lagan doručak koji neće opteretiti Vaš stomak.
  4. Dovoljno sna – Potrudite se da prethodne večeri legnete na vreme, tj. da se dobro naspavate pre venčanja. Obično se pred samu svadbu, slave devojačko i momačko veče, pa su česte situacije da mladenci na sosptvenom venčanju budu izuzetno umorni i iscrpljeni. Zbog toga je naš savet da žurke koje prethode svadbi, organizujete nekoliko dana ranije. Na taj način, imaćete dovoljno vremena i da se opustite sa prijateljima, ali i da na sopstvenoj svadbi budete puni elana i snage.
  5. Radujte se svom venčanju – Iako je puno organizacionih poslova oko venčanja, ne zaboravite da je to slavlje u kojem treba da uživate pre svega vi, mladenci, kao i svi vaši gosti. Čak i ako ne bude sve kako ste zamislili, ne brinite previše. Bitno je da uvek imate na pameti da je to dan u kojem slavite Vašu ljubav, zajedno sa porodicom i prijateljima. 

Ukoliko se odlučite da svoje venčanje proslavite u restoranu Odiseja, vrhunska usluga naših ugostitelja učiniće da već u prim trenucima slavlja, shvatite da ste na pravom mestu i da više ni o čemu ne morate da brinete. Bajkovita atmosfera ovog restorana, prožeta elegancijom sasvim sigurno će dati poseban pečat Vašem najsrećnijem danu.

Više informacija možete pronaći na odisejinoj FB stranici ili pozivom na telefone: +381 34 333 858 ili +381 64 1261 818.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *