Kafe Prive: pravi šumadijski dragulj

Velike su temperature i svi bi da se rashladimo i uvek je prvi izbor bazen. Ali kad je u pitanju izbor bazena postajemo izbirljivi što je i normalno, naročito ako želimo na bazenu da uživamo porodično.

Uzmimo primer da ste roditelj sa detetom do 7 godina. Deca tog uzrasta su osetljiva kategorija i potrebno je da bazen ispunjava pre svega higijenske i bezbednosne uslove za decu. Idealno je da bazen za decu bude odvojen od bazena za odrasle zbog dubine, zatim da bude čist, bezbedan, da vam deca uvek budu ‘na oku’ (bez obzira što znate da ništa ne može da im se desi).

Ako ste roditelj i imate recimo dvoje dece, nisu zanemarljiva stavka ni cene karata. Uobičajeno je da svi stariji od 12 godina plaćaju punu cenu karte, od 3 do 12 godina 50% vrednosti karte, a samo je za decu do 3 godine besplatan ulaz. Ako krene četvoročlana porodica na bazen sa decom uzrasta do 12 godina – karte nisu zanemarljiv trošak. Naravno, poseta bazenu ne može da prođe bez sladoleda, pljeskavice, sokića, vode… a sve to nije dozvoljeno uneti u kompleks. Odlazak na bazen nije zanemarljiv trošak.

Ili jeste?

E, to zavisi od izbora bazena.

U Kniću (nadomak Kragujevca) radi privatni kompleks bazena, Kafe Prive, već 5 godina i izbor je mnogih.

Šta to Kafe Prive razlikuje od drugih?

Najbolje je krenuti od početka da bismo  vam prikazali kakve sve pogodnosti pruža. Krenimo od finansijske stavke:

karta košta 200, RSD, a deca do 7 godina ne plaćaju ulaz!

Moguće je koristiti bazen u dnevnoj varijanti, ali i u noćnoj. Dnevna karta je za period od 10:00 do 19:00, a noćna od 19:00 do 00:00 radnim danom, odnosno 02:00 vikendom.

Kafe Prive ima dva bazena: za odrasle i za decu. Higijena se održava na visokom nivou, prateći svetske standarde. Dečji bazen je potpuno prilagođen mališanima (mogu samostalno da uđu i izađu iz njega, a roditeljima je na dohvat ruke).

Untitled design(9)

Oko bazena se nalazi velika površina za odmor koja se sastoji iz više celina: travnati deo, betonski deo i veliki kafe restoran. Na travnatom i betonskom delu se nalaze suncobrani (koji su potpuno besplatni za korišćenje), a ako bi da odmorite u ležaljci ili lazy bag-u to će vas koštati dodatnih 100,00 RSD.

Kafe restoran je prostran, sa velikom baštom koja se nalazi u debeloj hladovini. Međutim, ako bi da piće popijete ispod suncobrana, ili nešto da gricnete, osoblje će vam  rado doneti narudžbu baš tamo gde želite. Što se cena u kafe restoranu tiče – niže su u odnosu na cene u lokalima u Kragujevcu.

Untitled design(10)

Ako niste uplovili u bračne vode i nemate decu, opet je Kafe Prive odličan izbor za vas!

U Kafeu Prive se često organizuju žurke vikendom sa noćnim kupanjem. Provod je odličan, a ekipa ljudi koji posećuje ove žurke potpuno jedinstvena! Sa osvetljenjem ovaj kompleks bazena dobija potpuno novu dimenziju: voda je plava, prozračna i prosto mami na spuštanje toboganom u nju!

Untitled design(12)

U Kafeu Prive će se potruditi da se provedete carski. Svaki posetilac je VIP za njih i svakome se posvećuju sa posebnom pažnjom. Osoblja ima više nego dovoljno, a svaki član tima Kafea Prive je profesionalac.

Ako želite da se opustite tokom nedelje ili vikendom, sigurni smo da nećete pogrešiti ako odete u Kafe Prive.

Ako želite da budete u toku sa svim dešavanjima u Kafeu prive, onda ne propustite da ih pratite na Fb stranici koja se nalazi na ovom linku.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *