KAD SI GLADAN – VEGA!

Pekara VEGA je nezaobilazna kada ujutru krenete na posao ili u školu, kada krenete u provod ili se iz istog vraćate. Već na prvi pogled je jasno da je u Pekaru VEGA uloženo dosta promišljenog napornog rada, da se vodi računa o inovativnosti, te da je svaki detalj bitan.

Pekara VEGA svakodnevno nudi širok spektar proizvoda, koji ne samo da su sveži i ukusni, već i izgledom primamljuju. Dok čekate u redu, imate priliku da špijunirate bogat meni, koji Pekara VEGA nudi. Možete da birate između pita, pizza, sendviča, slanih i slatkih peciva, te kolača i torti, pa čak i roštilja. Pekara VEGA je svojim asortimanom i radnim vremenom vama na usluzi 24/7.

Pekara VEGA je počela sa radom1995. godine i u ponudi imala samo burek i nekoliko vrsta peciva. Želja za napretkom, praćenjem novih trendova u pekarskoj industriji i zadovoljni kupci kao najveća motivacija su od skromne VEGE tada, napravili VEGU danas, koja se nalazi na čak tri lokacije u gradu: kod nadvožnjaka u Bresnici, Zelene pijace i Aerodroma.


Još jedan kuriozitet ove pekare je činjenica da će vam priuštiti full customer service. Naime, vaše je samo da naručite, izaberete mesto za sedenje, a ljubazno osoblje će vas uslužiti. Prilično neobično za pekare, ali to je baš ono što VEGU izdvaja od drugih. Pekara VEGA ide u korak sa svetskim novitetima u pekarskoj industriji sa jedne strane, ali se, sa druge strane, drži i tradicije. I tu je tajna njenog uspeha.

Pored tradicionalnih proizvoda od žitarica, u VEGI se mogu naći i egzotičniji proizvodi, nekarakteristični za naše podneblje. Jedan od hrabrijih poteza menadžmenta VEGE je bilo i širenje asortimana proizvoda mafinima, koji su identični (i po ukusu i obliku) mafinima u Americi, Francuskoj, Italiji ili Austriji. Vazdušast i mekan kolač, koji ne opterećuje nepce, a nudi maksimalno uživanje i punoću ukusa.

Asortimanom proizvoda se bave profesionalci, lideri u svojoj struci, u najsavremenijem ambijentu, koristeći poslednje reči tehnike u pekarskoj industriji. Osoblje je ljubazno, profesionalno i servilno. Ljupke uniforme, osmeh na licima zaposlenih, te briga o gostima su jasan znak zadovoljstva zaposlenih u Pekari VEGA. A tamo gde su zaposleni zadovoljni, gost ne može biti nezadovoljan.

Još jedna karakteristike VEGE je briga o enterijeru, kao još jednom momentu bitnom za udobnost gostiju, pa novine po tom pitanju u VEGI nisu retkost. Lokal kod nadvožnjaka u Bresnici je skorije promenio kompletan izgled enterijera. Kada uđete u ovaj lokal, prvo što ćete primetiti je prostranost. Lokal je sam po sebi velik i svetao, ali je vizuelno dodatno proširen velikim ogledalima. Kako se vodi računa i o navikama gostiju, te postoji svest da gosti svoj život odvijaju i na društvenim mrežama, VEGA je prva firma u Kragujevcu koja je svojim gostima ponudila specijalno mesto za slikanje selfija. Baš zbog tog trenda je napravljeno veliko ogledalo (koje ide preko celog zida) na kome je jasno istaknut hashtag #selfie kao mesto na kome možete uraditi kvalitetan selfać. Dominantna je terakota nijansa zidova, koja daje posebnu toplinu prostoru. U kombinaciji sa prostranim stolovima i udobnim stolicama od punog drveta, ambijent prosto odiše elegancijom, udobnošću i prefinjenošću.Čini da se osećate slobodno i opušteno. Classy.

Počev od asortimana proizvoda i njihovog kvaliteta, preko ljubaznog i stručnog osoblja, te krajnje prefinjenog ambijenta – Pekara VEGA je, prosto, brend, koji nikako ne bi trebalo da preskočite kada ste u Kragujevcu.

Više o Pekari VEGA i asortimanu proizvoda koji nude, pogledajte na njihovom sajtu klikom na ovaj link.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *