Juvelirska kuća Đani: Mami na dar

Ove godine juvelirska kuća Đani obeležava 30. godina uspešnog poslovanja. Tokom proteklih godina, aktivno su učestvovali i doprinosili kulturno-umetničkom životu našeg grada. Verni svojoj poslovnoj filozofiji, jubilarni rođendan, proslavu tridest godina duge tradicije,  juvelirska kuća Đani želi da obeleži nizom događaja.


U čast prošlosti, ali okrenuti budućnosti, započinju likovnim konkursom, Mami na dar, koji je posvećen našim najmlađim sugrađanima, od 4 do 7 godina.


Porodica, uloga majke u njoj, tema su za razmišljanje i rad. Kako i ovoga puta žele da podele svoje znanje i umeće, odabrane i žirirane radove ručno će zabeležiti na nosivim privescima. Desetoro nagrađnih mališana, ovim autentičnim komadima nakita obradovaće svoje mame, dok i njih očekuju posebni pokloni.


U želji da podrže najmlađe, podstaknu kreativnost i dečije likovno stvaralaštvo, u saradnji sa Skupštinom grada, organizovaće izložbu radova i svečano proglašenje pobednika.


Propozicije konkursa:
– Tema: Moja mama i porodica
– prava učešća imaju deca od 4 do 7 godina
– format rada: do A4(21×29.7cm); radovi ne smeju biti uramljeni
– radovi moraju biti originalni i urađeni samostalno, obavezno potpisani (ime i prezime deteta, ime vrtića i vaspitača)
– prispeli radovi neće biti vraćani
– Rok za dostavu radova je 25.02.2015. godine, do kada radove treba ili poslati ili doneti lično u Galeriju nakita Đani, Lole Ribara 16, Kragujevac
– Žiri, u sastavu Zoran Ignjatović, akademski slikar, Darko Gavrilović, Galerija Art i Slavoljub Đani Galić, autor nakita, doneće odluku o nagrađenima do 01.03.2015.
-Otvaranje izložbe izabranih prispelih radova, proglašenje nagrađenih i dodele nagrada je u subotu, 07.03.2015. godine u 18h u Studentskom kulturnom centru, Radoja Domanovića 12 u Kragujevcu

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *