JOŠ UVEK SI SINGL? Ovo su 3 greške koje verovatno stalno praviš!

Možda nisi svesna da praviš ove 3 greške, ali mi smo tu da te upozorimo…

Izlasci, sastanci i dopisivanja predstavljaju polje života u kome se odlično snalaziš: na trenutke ti se čini da si postala pravi ekspert! Međutim i pored toga što stalno imaš dejtinge i što privlačiš pažnju mnogih muškaraca, ti jednostavno ne uspevaš da nađeš dečka. Nijedan sastanak ne može da se pretvori u vezu ili nešto ozbiljnije.

Predstavljamo ti 3 najveće greške kojima uništavaš svoj ljubavni život:

1. Nemaš jasne namere

Najveći tvoj problem predstavlja to što nemaš jasnu sliku kakvog partnera želiš. Zato i praviš loše izbore. Ne razmišljajući o svojim potrebama, konstantno izlaziš sa raznim momcima misleći da ćeš na taj način uspeti da shvatiš šta želiš. Ipak treba da ti bude jasno da u ovom eksperimentu koji sprovodiš ništa pozitivno se ne može desiti.

Ne bi bila u vezi sa bilo kim? Pa zašto onda izlaziš sa svakim momkom koji te pozove? Sve dok ne budeš shvatila kakvog dečka tražiš, zaboravi na dobar dejting. Razmisli malo šta želiš od budućeg dečka, šta on treba da poseduje i čime on treba da zasluži tvoju pažnju. Veoma je bitno da imaš neke orjentacione kriterijume koji tvoj budući dečko treba da poseduje.

2. Pogrešni ugao gledanja

Možda ti je jasno šta želiš ali si opterećena razmišljanjem šta taj dečko može da uradi za tebe.

Najveća dejting greška koju možeš da napraviš je da se previše fokusiraš na sebe- i da preteruješ u tome. Fokusirana si isključivo na svoje potrebe, koje su tebi najvažnije, dok zanemaruješ drugu stranu.

Zato, razmisli malo bolje… Zašto bi neko bio sa tobom? Šta ti možeš da ponudiš? Kada promeniš ugao gledanja, shvatićeš da je sve veoma jednostavno. Kako se ti ponašaš prema drugima- drugi će se tako ponašati prema tebi. Uvek kada pomisliš da želiš nešto da dobiješ, budi sigurna da to isto moraš i da pružiš.

3. Negativan stav

Toliko je neuspešnih dejtinga iza tebe da si sada postala razočarana i ljuta na sebe. Postoje i oni trenuci kada pomisliš da zaslužuješ mnogo više. Više nisi puna samopouzdanja, kao onda kada si krenula da tražiš dečka, a tvoji poslednji sastanci koji su prošli baš loše su se totalno odrazili na tvoj život i raspoloženje.

Razmisli malo o sebi i svojim osećanjima. Da li ti se javljaju negativne misli koje ti se konstantno provlače po glavi: “Ne znam da ću ikada naći pravog” ili “Možda nešto sa mnom nije u redu”. Da li si pod uticajem loših dejtinga počela da se samosažaljevaš?

Ako si se umorila od uzastopnih pokušaja, koji očigledno ne daju rezultate, pravo je vreme da preispitaš sebe. Postavi sebi pitanja i proveri da li praviš neke iste greške. Preuzmi neophodne korake koji koji će ti dati perspektivu i pozitivni stav, a ujedno će oživeti tvoj ljubavni život.

Izvor: BesnoPile

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *