Jelofina sa vama deli kulinarske savete vrhunskog Bosch kuvara …

Ako želite da otkrijete kako kuvaju vrhunski kuvari, koje trikove i tajne koriste da bi pripremili najukusnije obroke na zadovoljstvo i užitak onih za koje kuvaju ali i šta je to novo i revolucionarno u svetu kulinarstva morate da prisustvujete događaju: Najbolje od Bosch-a u Jelofini! Naučite tajne savršene kuhinje od kulinarskog majstora.

10.06.2016. u Jelofininom salonu, u Bulevaru Kraljice Marije 54N u Kragujevcu (zgrada Smallville-a) u periodu od 15 do 19 časova, samo za vas, dolazi jedan od najboljih kuvara sa naših prostora iz kompanije Bosch.

Mnogo dilema i nepoznanica postoji kada je kuvanje u pitanju, iako, u suštini, gotovo svi svakodnevno kuvamo. Zato smo rešili da vam već sada otkrijemo neke odgovore na ovu temu. Šta iskusni majstor kulinarstva iz Bosch-a kaže na koji način se namirnice čuvaju da bi se održale sveže i zdrave, ali i na koji način te iste namirnice možemo da pripremimo, a da ne izgube svoja nutritivna svojstva, pročitajte u narednom delu teksta.

slide3_center

Leto nam već uveliko kuca na vrata i većina će se u poslednjem trenutku prisetiti dijetalne ishrane koja će im pomoći u regulisanju prekomernih kilograma. Ali onda se javlja problem kako obogatiti ukus dijetalnih namirnica? Jedan od trikova je da dodate sok od limuna, narandže ili limete, i vaše povrće biće mnogo ukusnije dok će dinstanje na biljnim masnoćama poput margarina biti i manje kalorično. Samo pazite da ga ne prekuvate! Isto tako, koristan savet za pripremu piletine ili ribe bi npr. Bio da umesto tehnike prženja (sa puno masnoće) probate da ih ispečete u rerni.

Bosch-ova parna rerna vam može pomoći za pripremu najzdravijih obroka. Vrela para u rerni blago kuva namirnice koje pri tom zadržavaju vredne vitamine i minerale, razvija se bogat ukus i zadržava se prirodna boja namirnice. Zato su Bosch-ove parne rerne odličan izbor za sve koji vole da se hrane zdravo.

548x300_R_DifferentSmells

A predstojeće velike vrućine su najveći neprijatelj za svežinu namirnica. Zato je nova generacija Bosch frižidera sa zamrzivačem NoFrost, spas za sve vaše namirnice i apsolutno svaki vitamin. Zahvaljujući odvojenim fiokama, uvek ćete imati idealne uslove za čuvanje voća, povrća, mesa, ribe ili jaja u najsvežijem obliku. Neki od važnih saveta za skladištenje namirnica bi bili: 1) zapakujte meso u kesice iz kojih ste prethodno istisnuli sav vazduh, bilo da ih čuvate u frižideru ili zamrzivaču; 2) voće nikad nemojte stavljati u frižider vlažno od vode, već ga perite pošto ga izvadite za konzumiranje; 3) bananu i avoakado stavite u frižider samo ako su potpuno zreli; 4) voće i povrće držite u odvojenim fiokama.

section_serie8

Možda je sada zaista idealno vreme da postanete majstor u kuhinji i da podelite radost kuvanja sa porodicom na najlepši mogući način – uživajući u ukusnim obrocima. Dođite, saznajte, naučite i družite se sa najboljima!

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *