Jelofina svima pruža poslovnu šansu – postani deo tima koji pobeđuje

         Preduzeće JELOFINA d.o.o. sa sedištem u Kragujevcu, nastalo je 2011. kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera i velike ljubavi i predanosti u stvaranju novih formi koje oplemenjuju prostor. Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja i trgovina nameštajem na domaćem i evropskom tržištu.

jela 2

           U cilju stalnog i snažnog napretka i čvrstog pozicioniranja brenda na tržištu, JELOFINA precizno planira dalje investicije kako u savremene tehnologije, tako i u stalnu edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih. Već posle prve, veoma uspešne godine poslovanja, visoko obrazovani menadžeri, arhitekte, tehnolozi i ekonomisti čine više od 50%  u strukturi zaposlenih.

jela 3

           Vremenom se javila potreba za novim radnim mestima. Ako želite da se pridružite  timu Jelofine, bićete stimulisani da kroz svoju posvećenost i profesionalne veštine doprinesete dinamičnom razvoju firme i dobrim rezultatima. JELOFINA zaposlenima omogućava dugoročan angažman u stabilnoj i uspešnoj kompaniji, mogućnost za ostvarenjem profesionalne karijere i dinamično radno okruženje. Radom u  Jelofini dobijate mogućnost da ostvarite profesionalne planove ukoliko ste odgovorna, organizovana i energična  osoba orijentisana na ciljeve i pozitivne rezultate.

OTVORENE POZICIJE:

  1. VOZAČ
  2. DIZAJNER NAMESTAJA
  3. STOLAR – Monter za nameštaja
  4. CNC operater (programer-operater na CNC mašini)
  5. MENADŽER PRODAJE u salonu

jela 4

Ukoliko želite da postanete deo Jelofininog tima, kliknite na link kako biste preuzeli sve informacije o uslovima konkursa za otvorena radna mesta:

dugme

JELOFINA se svim kandidatima unapred zahvaljuje na interesovanju za rad u kompaniji i na ukazanom poverenju.

Pošaljite svoj CV elektronskim putem na: posao@jelofina.rs

Comments

NAJPOPULARNIJE

To Top