Jelofina poklanja BOSCH

Februar je mesec ljubavi. Svejedno je da li obeležavate Valentina, Dan zaljubljenih, svetog Trifuna ili Dan vina i vinara – širimo ljubav. Mesec ljubavi se obeležava i u Jelofini.

Do kraja Februara svako ko kupi set BOSCH aparata (a set podrazumeva tri ili više BOSCH aparata. Na primer: ugradna ploča, aspirator i rerna), na poklon dobija BOSCHovu seckalicu, mikser, toster ili kuvalo.

POKLON APARATI

BOSCH  je osnovao Robert Bosch u Štutgartu 1886. godine. Od tada do danas, BSCH je postao svetski brend: ima više od 350 filijale širom više od 60 zemalja, a njihovi proizvodi se prodaju u oko 150 zemalja sveta, zapošljava oko 306.000 ljudi i imali su prihod od oko 52,5 milijardi evra u 2012. U 2012. je, takođe, uloženo oko 4,8 milijardi evra u istraživanju i razvoj. U 2009. godini BOSCH je bio lider u Nemačkoj i u smislu broja patenata – 3.213 patenata je registrovano. Zanimljivo je i da je većinksi vlasnika BOSCHa “Robert Bosch Stiftung GmbH” dobrotvorna fondacija, koja drži 92% kapitala.

BOSCH je sinonim za najkvalitetnije kućne aparate.

Jelofina je ovlašćeni zastupnik ove kompanije.

BOSCH je zadao standarde ne samo kad su u pitanju kućni aparati, već i kad su u pitanju njihovi zastupnici širom sveta. To što je Jelofina jedan od njih – govori nam dosta o ozbiljnosti ove kompanije.

Jelofinin slogan je

#jelofina – jer nama je vaš užitak prioritet.

I zaista je tako. To su dokazali i ovim februarskim širenjem ljubavi. Primera radi, toster koji možete dobiti na poklon u prodaji košta 4.490,00 RSD; mikser 4.990,00 RSD…

Zaista lep gest, zar ne?

Jelofina se nalazi u Bul. Kraljice Marije 54N, Smallville; a možete ih kontaktirati telefonom +381 34 356680 ili mailom office@jelofina.rs; zvanična prezentacija kompanije se nalazi ovde, a Facebook stranica ovde.

 

 

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *