Hotel “Šumarice” sija novim sjajem

Hotel  “Šumarice” koji je i do sada bio jedan od omiljenih hotela kako Kragujevčanima tako i turistima, od sada ima potpuno nov enterijer.

45q353 (1)

 

Zahvaljujući modernom dizajnu, svima dobro poznata “Plava sala” sada odiše svežinom i novom linijom elegancije. Savršena kombinacija  fantastičnih kreatorskih rešenja i detalja, u potpunosti prati i izražava najsavremenije svetske dizajnerske trendove. Sve to je ovu salu, kapaciteta  od 300 do 650 mesta postavilo na sam vrh ugostiteljskih objekata ne samo u gradu već i šire.  Poseban pečat  njenom novom ruhu daje i najmodernija rasveta.

OMG_2422 (1)

Izuzetni svetlosni efekti, koji se šire prostorom i kao da padaju sa svoda koji podseća na zvezdano nebo, pružaju osećaj neverovatne romantike. U ovom predivnom prostoru gosti će imati osećaj da se nalaze na zaista posebnom mestu. Nesvakidašnji i nezaboravan vizuelni doživljaj pruža i mogućnost promena boja i nijansi osvetljenja. Hotel “Šumarice” otišao je i korak dalje jer organizatori slavlja mogu sami odrede ne samo boju osvetljenja već i u kom trenutku će boja biti promenjena. Na taj način, kreira se posebna atmosfera slavlja, koja je već oduševila prve goste ovog hotela.

DSC_0663-min (1)

Nova nota estetike, kao i najmodernija tehnička rešenja izmenila su izgled  “Plave sale” u potpunosti. Sada je to  prostor koji  parira svetskim brendovima iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva.

DSC_0671-min (1)

Koliko je ova promena dobra ili bolje reći fenomenalna, govore i prvi utisci gostiju. Nov dizajn “Plave sale” ostavio ih je bez daha.

 

Desankin Venac bb, Kragujevac

+381 63 60 07 10

sumarice@sumaricedoo.com

http://www.sumaricedoo.com

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *