MEĐUNARODNI SAJAM GRAFIČKE, PAPIRNE I KREATIVNE INDUSTRIJE 2018

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, popularna Grafima, već decenijama predstavlja dostignuća u ovim ekspanzivnim privrednim granama. Istovremeno prezentuje i dostignuća mašinske industrije, sofisticirane napredne tehnologije, namenske IT, dizajnerski hardver i softver, kreativno-umetničke grafičke žanrove.

Proizvodi grafičke industrije, od ambalaže do reklamnih materijala ili uputstava za upotrebu i primenu, sastavni su deo svakog industrijskog proizvoda. Grafima je zbog takve svoje delatnosti direktno povezana sa najznačajnijim privrednim tokovima i okuplja privrednike različitih profila iz zemlje i celog sveta.

Pod sloganom “Više boje”, srpskom i regionalnom tržištu biće ekskluzivno predstavljeno sve bez čega se danas ne može u matici svetskih tehnoloških tokova u oblasti grafičke industrije, izdavaštva i štampanih medija, dizajna, reklamne, muzičke i filmske industrije, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih i medijskih grana. Radi se o širokom spektru mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, paleti sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, ali i kompleksnim softverskim, ICT ili dizajnerskim rešenja u ovim oblastima.
Na sajmu se kao izlagači, prezenteri, davaoci usluga ili u drugom svojstvu pojavljuju proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, štamparije, dizajn studija, uvoznici repropromaterijala, papira, polovnih mašina… Zbog toga se poslovnom segmentu i rejtingu ove sajamske manifestacije sajma poklanja posebna pažnja, a učesnici različitih sajamskih programa po pravilu su veoma zadovoljni poslovnim aranžmanima sklopljenim tokom ili povodom Grafime.

Domaćin ovogodišnje Grafime je kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, u oblasti kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda – od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih uređaja i uređaja sa kristalnim oscilatorima (računari, štampači, skeneri, projektori, poluprovodnici, displeji, kristalni oscilatori, satovi, plastična korektivna sočiva, oprema za automatizaciju u fabrikama itd).
Tradicionalno izvrstan prateći program Grafime biće podeljen u tri tematske celine – tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal

Najbolji wraperi iz regije na Grafimi

U sklopu ovogodišnje Grafime, Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije, Print Magazin, zajedno sa drugim kompanijama iz ovih oblasti, organizuje takmičenje Adria/Balkan Wrap Star, na kojem će se predstaviti najbolji wrap profesionalci iz cele regije.
Među glavnim izlagačima na predstojećem sajmu naći će se i kompanije:

UNIKOTEX

Kompanija UNIKOTEX d.o.o. bavi se veleprodajom boja, materijala, mašina i opreme za sito štampu i štampu na tekstilu.

SYMBOL

SYMBOL d.o.o. je kompanija sa tradicijom dužom od četvrt veka. Od samog osnivanja osnovna delatnost kompanije je distribucija grafičkih mašina, repromaterijala, softvera i dodatne opreme za grafičku industriju.

PUBLIK

PUBLIK kreira, proizvodi, uvozi i distribuira promotivne prozvode.
Kompanija je već dvadeset pet godina prisutna u svetu reklame.

PRINT PRO

PrintPro je firma osnovana 2012. godine u saradnji sa hrvatskom firmom EuroCop, koja je lider u ovom delu evrope u produkcijskom segmentu aparata. PrintPro je generalni distributer RICOH produkcijskog programa i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za RICOH produkcijske aparate.

PROFESSIONAL PRINTING SOLUTIONS

Kompanija Professional Printing Solutions, ovlašćeni zastupnik kompanije HP Indigo za region, nastoji da svojim klijentima ponudi profitabilna rešenja u oblasti štampe oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima kao i kroz investiranje u praćenje svetskih trendova i inovacija.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *