Gradite po vašoj meri

40. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA SEEBBE

Epitet najznačajnijeg i najvećeg Sajma građevinarstva u regionu Jugoistočne Evrope potvrdiće se i ove godine, od 08. do 12.aprila, kako po broju izlagača koji prepoznaju SEEBBE kao šansu za izlazak na tržište građevinske industrije regiona, tako i po novim tehnologijama koje će biti prikazane.

Slogan „Gradite po vašoj meri“ odslikava dešavanja na ovogodišnjoj manifestaciji, govori o težnji ka visokom kvalitetu i najnovijim tehnologijama. Željom izlagača da se i ovde predstave, čini ono što pomera granice i pokreće nove standarde u građevinskoj industriji.

Tehnološki noviteti na Sajmu prate potrebe tržišta. Novi načini gradnje koji olakšavaju sam proces izgradnje objekta uz smanjenje radnog angažovanja, vremena gradnje i pojedinačnih troškova. Novi materijali otporni na vremenske promene, ekološki prihvatljiviji i finansijski isplativiji idu u prilog onim izlagačima koji žele da ostvare prednosti u odnosu na konkurentske firme, čime stvaraju predpostavke za bolju promociju i uspostavljanje novih kontakata, a time i uspešnije poslovanje.

Izlagački program obuhvata sve oblasti građevinske delatnosti i zajedno sa stručnim pratećim programom predstavlja nezaobilazno mesto za sva pitanja od značaja za industriju građevinarstva.

Generalni sponzor ovogodišnjeg Sajma građevinarstva je “Roloplast Mošić” iz Sremske Mitrovice koji predstavlja jednog od najznačajnijih srpskih proizvođača i izvoznika PVC roletni i komponenti za fasadnu stolariju.

Dobrodošli, sa željom da sagradite nešto po Vašoj meri.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *