GARIĆ GRADNJA – ODLIČAN IZBOR!

Jesen je tradicionalno doba kada mnogi parovi otpočinju zajednički život. Jesen je, takođe, tradicionalno i doba kada porodice otpočinju novo poglavlje života, u svom novom domu. Ako pripadate jednoj od ove dve kategorije ili, prosto, želite da imate svoju ličnu oazu, postoji sjajno rešenje za vas.

Zgrada, koju je napravila GARIĆ GRADNJA: je uknjižena i poseduje svu prateću dokumentaciju (sertifikati za gvožđe, beton, stolariju, 10 godina garancija na fasadu i toplotnu pumpu); zadovoljava i sve seizmičke standarde; grejanje je po sistemu toplotne pumpe vazduh – voda (na 100kw iskorišćene energije uloženo je 25kw); ima centralnu ventilaciju sa motorima u krovu (odvojena u kuhinji i kupatilu); tu je i dekorativna šestokomorna PVC stolarija (INOUTIC Prestige) sa alu roletnama; sigurnosna ulazna vrata TITAN; sobna vrata JELOVICA; granitna keramika I klasa velikog formata; parket masiv…

Zgrada GARIĆ GRADNJE se nalazi na odličnoj lokaciji: u blizini su i centar grada, ali i Veliki park, Šumarice, radnje, zdravstvene i obrazovne ustanove. U središtu ste zbivanja, a imate dovoljno intimnosti. Što se same intime u zgradi tiče, možemo da kažemo sledeće:

karakteristično za ovu zgradu je što ima samo 6 stanova i kao takva omugaćava intimu. Ograđena je sa svih strana, pa garantuje i potpunu privatnost. Ograda je na daljinski, a ulazna vrata su sa interfonom i sinhronizovana su sa pešačkom kapijom. Parking prostor je natkriven, a garažno mesto je uključeno u cenu.

Untitled design(2)

GARIĆ GRADNJA nudi stanove od 71m2 po ceni od 800€+PDV.

Ukoliko Vam je ovo prva nekretnina, imate pravo na povraćaj poreza. Stanovi se sastoje od:

  • dve spavaće sobe,
  • dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom,
  • kupatila, hodnika i
  • terase.

GARIĆ GRADNJU možete kontaktirati na:

Adresa zgrade: Dragoljuba Milovanovića Bene 83
Info telefon: +381 64 5555 242
Facebook stranica je ovde.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *